Hjem Nyheter «Anti-rasistiske» jøder i USA finansierer rasistiske gjenger som angriper arabere i Israel

«Anti-rasistiske» jøder i USA finansierer rasistiske gjenger som angriper arabere i Israel

1

JØDISK HYKLERI Eric Striker rapporterer om jødisk hykleri med hensyn til hvordan de forholder seg til rasisme i Israel og hvite land.

Foto via National Justice.

Amerikanske jøder finansierer sionistiske paramilitære grupper som har angrepet og terrorisert tilfeldige arabere på gateplan i det østlige Jerusalem.

For noen uker siden kunne hundre israelere høres mens de ropte «død over arabere» mens de angrep ikke-jødiske men, kvinner og barn i løpet av en demonstrasjon arrangert av Lehava.

Lehava beskriver seg selv som en gruppe som er i militant opposisjon til raseblanding og maner offentlig til drap og utvisning av både kristne og muslimer.

Ifølge nylig etterforskning av disse gruppenes finansiering så har det vist seg at et antall rike jøder som er pro-Israel men støtter liberale saker i USA har støttet Lehavas aktiviteter økonomisk.

To navn som er av ekstra interesse er Adam Milstein, en eiendomsspekulant, og Falic-familien, som kontrollerer alle taxfree-butikkene på amerikanske flyplasser.

Milstens støtte til voldelige ekstremistiske jødiske grupper er velkjent, men han har likevel beholdt sitt sete i styrerom for «mainstreame» jødiske grupper som «American Israel Public Affairs Comittee» (AIPAC), som driver lobbyvirksomhet i Washington på vegne av Israels interesser, og «Jewish Funders Network», som støtter en rekke liberale og «anti-rasistiske» saker, inkludert Roberta Kaplans pågående saksøkning av organisatorene av Charlottesville-demonstrasjonen i 2017 og «the Anti-Defamation League» (ADL).

Milsteins mest hårreisende hykleri belyses imidlertid av hans Canary Mission Project, som svartelister nasjonalister, muslimer og venstrevendte som kritiserer sionismen og jødisk makt, med det mål å «bekjempe hat».

Når det kommer til Falic-familien så har deres massive investeringer i illegale israelske bosetninger ikke hatt noen innvirkning på deres taxfree-monopol på amerikanske flyplasser overhode. I løpet av Donald Trumps tid i det hvite hus var de i stand til å få høyprofilerte amerikanske embetsmenn som Mike Pompeo til å besøke disse kriminelle operasjonene for å gi dem en viss legitimitet.

Jødiske organisasjoner som ADL har blitt tvunget til å offentlig fordømme noen av de mer åpenlyse rasemessige voldshandlingene som nylig fant sted i Israel. Dets administrerende direktør, Jonathan Greenblatt virker imidlertid ikke det minste interessert i å sette en stopper for pengetilstrømningen til ekstremistiske grupper i hans hjemland. ADL har intime tilknytninger til Milstein, som regelmessig donerer til organisasjonen.

Uansett hvilke overfladiske forskjeller de opprettholder for offentligheten, så ivaretar liberale jøder og deres mer aggressive etniske slektninger i Israel rasemessig synergi og solidaritet i møte med ikke-jøder, enten det kommer til å undertrykke hvite i USA eller drap av arabere i Israel, de har hverandres rygger dekket.

/Eric Striker

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Haraldsson
Haraldsson
7 måneder siden

De største rasister, hatere og terrorister er jødene og Israel.