Hjem Nyheter Globalt Antisemittismen haglet da HBO glemte å skru av kommentarfelt

Antisemittismen haglet da HBO glemte å skru av kommentarfelt

5

KULTUR HBO lanserte nylig en trailer for sin nye kulturmarxistiske juleserie. Men når kommentarfeltet er aktivert hagler antisemittismen.

Santa Inc. er navnet på HBOs nye kulturmarxistiske juleserie som har premiere på torsdag. Serien er skapt av Alexandra Rushfield og beskrives åpent på Wikipedia-siden som «en jødisk shoot på julaften».

Stop-motion-filmen ser ut til å være ment hovedsakelig for yngre barn, men allerede i begynnelsen av traileren kan man se en del merkelige ting.

Leirfigurene finnes selvsagt i alle mulige farger og fasonger for å representere et «flerkulturelt» samfunn på Nordpolen. Når julenissen går opp på den røde løperen viser en leirfigur brystene sine, og grove banneord og pornoreferanser brukes gjennom hele barneserien.

– Gode nyheter, sir, flere amerikanske barn tror på deg enn de tror på vaksiner og holocaust», forklarer julenissens hjelper til julenissen.

– Det er bra, eller jeg mener, skuffende for Amerika, men bra for oss, fastslår nissen.

Serien handler i stor grad om julenissen og hans stab som alltid består av hvite menn, noe som blir fremstilt som utdatert og forferdelig i serien. Derfor vil den lille julenissen, spilt av jøden Sarah Silverman, strebe etter å bli den «første kvinnelige julenissen».

Glemte å skru av kommentarfeltet

YouTube har skjult antall tommel ned, men videoen har rundt 26 000 kommentarer.

I de fleste tilfeller publiseres lignende filmtrailere fra HBO, Netflix og andre strømmetjenester med et lukket kommentarfelt. Men denne gangen ser det ut til at de har glemt å stenge kommentarfeltet.

Hva skjer når publikum får kommentere fritt? Antisemittismen hagler.

Visste du at tomtenissene har blitt sparket ned av minst 109 hyller?

På en eller annen måte klarer de alltid å klatre opp og lage lover om at du ikke må sparke dem ned.

Og de viser alltid den samme glupske nissesentrismen som fikk dem til å bli sparket ned fra hyllen fra begynnelsen.

Noen antyder at det rett og slett er på tide å ta ned hyllen. Den internasjonale julenissen er verdens hovedproblem

Slik lyder en kommentar med over 12 000 likes. Sannsynligvis sikter brukeren til en etnisk gruppe i virkeligheten.

Her er enda flere kommentarer fra videoen:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Django
Django
9 måneder siden

Kan vi egentlig forhindre all denne antisemittismen, når det «importers» over en alv sko all denne mena-befolkningen som HATER JØDER??? Blir ikke dette da en nødvendig konsekvens av «importen»?

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Jødene bør holde seg LANGT UNNA julefeiringen(de har jo sin hanukkah), som for kristne er tidspunktet for Jesu fødsel. Jesus, som kom for å frelse jødene men ble avvist og drept av dem(the Christkillers), ble gjennom apostlene og ikke minst Paulus frelseren for ALLE folkeslag, og dermed mistet jødene sin særstilling som «det utvalgte folket», kfr Matteus 21.43. Men hatet mot Jesus og de kristne lever videre i jødenes forestillingsverden, kfr deres hatfylte Talmud.

Harald Feide
Harald Feide
9 måneder siden

Morsomt at jødene Seth Rogen og Sarah Silverman ser så mange problemer med europeisk julefeiring. Hvorfor kritiserer de ikke sin egen religion, hvor en av deres høytider (purim) bokstavelig talt feirer massakren av titusenvis av mennesker? Så vidt jeg kan se er det nok ikke europeiske tradisjoner det er noe galt med.

von List
von List
9 måneder siden

Kanskje de ikke glemte men «glemte» å skru det av for å kartlegge mennesker som ser og informerer andre om hva de gjør.

Rob Nordmann
Rob Nordmann
9 måneder siden

De er ikke jøder, ikke av blod i alle fall. Khazar folket kommer fra øst, fra Russland, og av en eller annen grunn konverterte de til jødedommen en gang for mange hundre år siden. Det er disse det er flest av i verden i dag, og det er de som eier bankene, Hollywood, Big Pharma, MSM osv.
Det finnes antageligvis svært få eller faktisk ikke noen «ekte» jøder igjen i verden i dag. De som jobber intenst for å ødelegge vår verden er falske jøder.