Hjem Nyheter Globalt BlackRock-president lover lidelse for de som har hatt for vane å kjøpe...

BlackRock-president lover lidelse for de som har hatt for vane å kjøpe alt de vil ha

1

GLOBALISME Regningen for den eskalerende «mangelinflasjonen» må ifølge presidenten betales av de som har hatt for vane å kjøpe alt de vil ha – en kategori han ikke regner seg med.

Robert Steven Kapito. Foto: (CC BY-SA 3.0).

Forleden var den jødiske administrerende direktøren i det USA-baserte «multinasjonale investeringsforvaltningsselskapet» BlackRock, Larry Fink, sint over hvordan krigen i Ukraina bremser globaliseringen og implementeringen av den nye verdensordenen.

Nå kommer Robert Steven Kapito, president for og en av grunnleggerne av samme finansgigant, ut med en forklaring på hvem som må betale regningen for den pågående og forestående utviklingen i den globale økonomien.

Presidenten advarer om at den rådende inflasjonen har så dramatiske effekter på økonomien at en hel generasjon nå vil måtte «lære hva det vil si å leve med mangler».

— For første gang vil folk som tilhører denne generasjonen gå inn i en butikk og ikke være i stand til å skaffe seg det de vil ha, sa Kapito denne uken på en konferanse i Austin, Texas, arrangert av «Texas Independent Producers and Royalty Owners Association».

Han fortsatte:

— Og vi snakker om en ekstremt favorisert generasjon som aldri har måttet ofre noe.

Ifølge Kapito baner den nåværende utviklingen i økonomien vei for det han kaller en «mangelinflasjon» som, sier han, er den naturlige konsekvensen av «mangel på arbeidere, landbruksmaterialer, boliger – og olje i visse regioner».

– Jeg ville tatt på meg sikkerhetsbeltet, for dette er noe vi aldri har sett, advarte Kapito.

Kapito var blant annet med på å grunnlegge New York-baserte BlackRock, som nå er verdens største såkalte kapitalforvalter med cirka 10 trillioner dollar i kundemidler og investeringer i den globale økonomien.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
1 måned siden

Lidelse for folket og mer i lommeboken for den jødiske elite.