Hjem Dagens video Dagens video: Planen om hvitt folkemord

Dagens video: Planen om hvitt folkemord

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

I dagens video rettes søkelyset mot agendaen bak den orkestrerte masseinnvandringen.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Emner som vil presenteres er alt fra historie, masseinnvandringen, kulturmarxisme, m.m.

Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Hvitt folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
10 måneder siden

Mange hvite medmennesker benekter dette, at en del raser er fiendtlige til vårt folk, ut av indoktrinert hat, genetisk sjalusi, forrakt for det gode og andre grunner. Det er som å kunne sammenligne en flokk hvitsauers endetur til slakteren, og ledersauen breker seg helt hes «fremmedfientlig konspirasjonsteoretiker!» til de få som stikker seg ut fra den større virkelighetsfjerne flokken, som kun har det grønne glitrende gressbeitet (materialismen) i tankene, og likeså kun det å måtte holde seg innom et politisk korrekt gjerde, og dermed knebler muligheter for visjoner om en bedre fremtid for vårt folk.

A.Fjell
A.Fjell
10 måneder siden

God, kort video som sikkert flere ønsker å ha en kopi av (10,7MB). Du finner den her:
https://www.bitchute.com/embed/AOdv4cwnBlil/

Kopi av videoen får man så ved på vanlig måte å lagre bitchute-siden med videoen. Da blir nemlig kopi av videoen også lagret på din maskin.

Lenken til videoen kunne godt stått under videoen ovenfor her, men dersom man ønsker lenken til slike videoer står den i kildekoden til nettsiden, som du får fram ved å trykke Ctrl + u. Trykk så Ctrl + F og søk på de ordene som står nærmest vidoen, her: Se dagens video: