Hjem Nyheter Europa Der Dritte Weg demonstrerte i Plauen

Der Dritte Weg demonstrerte i Plauen

0

TYSKLAND Tyske Der Dritte Weg demonstrerte i går i Plauen under slagordet «Systemet er den virkelige krisen».

Der Dritte Weg demonstrerer i Plauen. Foto: Der Dritte Weg.

Det var i går ettermiddag at aktivistorganisasjonen og partiet Der Dritte Weg arrangerte en demonstrasjon i den tyske byen Plauen. De nasjonale og revolusjonære sosialistene demonstrerte under slagordet «Systemet er den virkelige krisen».

I en artikkel på nettsiden deres beskriver de hvordan inflasjonen øker samtidig som de daglige kostnadene for tyskerne fortsetter å øke.

«Mens politikere har vært i stand til å dekke over de katastrofale konsekvensene av deres kriminelle aktiviteter med alle slags triks og mørkelegging de siste tiårene, kan problemene ikke lenger unnskyldes av falsk statistikk og propaganda i massemediene. Snarere desperat enn overbevist av sine egne påstander, forsøker ulike ledere allerede å skylde den nåværende krisen utelukkende på den ukrainske krigen. Det er ikke Putin som bærer skylden, men kapitalismen!», skriver Der Dritte Weg.

Videre kritiserer man politikere og storfinans for deres dårlige forvaltning av Tyskland, hvor de blant annet flytter jobber til utlandet, skaper lønnsdumping med masseinnvandring og har gjort landet avhengig av gass fra Russland.

Med denne demonstrasjonen ønsker Der Dritte Weg å presentere et revolusjonerende alternativ til det korrupte systemet som styrer Tyskland i dag. En samling bilder fra gårsdagens demonstrasjon finner du her.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg