Hjem Nyheter Norden DØMT: Venstreekstremist får fem års fengsel for våpenlager

DØMT: Venstreekstremist får fem års fengsel for våpenlager

4

SVERIGE Den svenske venstreekstremisten som var tiltalt for å ha et ulovlig våpenlager med blant annet automatgevær og politiuniform har nå blitt dømt til fem års fengsel.

Jonas Linde
Jonas Linde. Foto: Politiet.

Frihetskamp har tidligere rapportert om den 32 år gamle venstreekstremisten Jonas Linde som i Sverige hadde blitt tiltalt for å ha oppbevart automatvåpen og politiuniform i blant annet en container.

Politiet hadde funnet et fullstendig brukbart automatgevær av typen AR-15, skarp ammunisjon, våpendeler nok til fire ytterligere brukbare gevær og verktøy for å sette dem sammen. I skogen hadde det også blitt funnet vesker med en pistol og ammunisjon. Da politiet ransaket hjemmet til venstreekstremisten hadde de blant annet funnet militærutstyr og nedskrevne planer, tankekart og notater som tydet på at han planla revolusjon eller angrep.

Venstreekstremisten Jonas Linde nektet straffeskyld.

Nå har Jönköping tingrett dømt Jonas Linde til fem års fengsel for særskilt alvorlig brudd på våpenloven.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Espen
Espen
3 år siden

Og borte hos MSM høres gresshoppene. Det var jo ikke en «høyreekstremist», så da blir det jo ikke dag ut og dag inn med den ene krigsoverskrift etter den andre, samt politikere som maner om forbud mot den ideologi og politikk vedkomne er tilknyttet, eller tankegods som de kaller det.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

5 år for våpenoppbevaring? Få personer hater parasittene på venstresiden mer en meg, men det var litt av en dom. Lurer da på hva en «høyreekstrem» hadde fått for samme saken? 21 år?

Johan G
Johan G
3 år siden

Politikerne og MSM hykler. De både oppmuntrer, forsvarer og ser en annen vei når deres egne ideologiske likesinnede herjer og angriper. Istedet forsøker de alt de kan å male fanden av sine politiske motstandere, slik at de en dag kan bruke denne stråmann de har lagd av sine motstandere, til å unnskylde et forbud mot politisk opposisjon.

https://www.nordenstil.no/leftwing/

trackback
3 måneder siden

[…] DØMT: Venstreekstremist får fem års fengsel for våpenlager […]