Hjem Nyheter Norge En sørgelig gjeng venstreekstremister samlet seg utenfor Antiglobalistisk senter i Rogaland

En sørgelig gjeng venstreekstremister samlet seg utenfor Antiglobalistisk senter i Rogaland

VENSTREEKSTREMISME Maskerte venstreekstremister samlet seg utenfor Antiglobalistisk Senter i Rogaland.

På Jæren i Rogaland har grunneier Arvid Gimre lånt ut et ubebodd hus til Alliansen og alle de som står opp for ytringsfriheten. Huset er senere blitt døpt Antiglobalistisk senter, som et motsvar til Antirasistisk senter.

Som følge av dette har Gimre mottatt telefontrussel fra venstreekstremister og deriblant en mann som presenterer seg som Gunnar fra Antirasistisk Front. I telefonsamtalen forsøker Gunnar å diktere hvem Gimre skal få lov til å leie ut til, og hvis ikke han lyder deres trussel vil det få konsekvenser.

Øystein Vaule fra Den nordiske motstandsbevegelsen fikk i dag ettermiddag informasjon om at venstreekstremister hadde samlet seg i en blokkade utenfor Antiglobalistiske senter i Rogaland, og tok derfor turen bort for å konfrontere motstanderne av ytringsfrihet, med et GoPro-kamera.

Da han alene ankom stedet løp lederskikkelsen Nina Narvestad for å tilkalle sine menn i bakgrunnen.

Telefonterroristen Gunnar kom tuslende med en stol og spurte hvem Øystein Vaule var. Da Vaule presenterte seg med navn og fortalte at han er medlem av Den nordiske motstandsbevegelsen ikledde han seg offerkoften og lot som om han følte seg truet.

Gunnar fra Antirasistisk Front.

En sørgelige gjeng venstreekstremister flokket seg sammen, tok frem mobiltelefonene sine, og forsvant like fort som de kom.

Se bilder:

Har du opplysninger om disse personer som til stadighet truer og henger ut meningsmotstandere, samtidig som de selv gjemmer seg bak maskering, så bes du kontakte [email protected], slik at de selv kan føle på det å bli hengt ut.

Les også:
VIDEO: Venstreekstremisten Nina Narvestad støtter pedofile
Venstreekstremisme