Hjem Nyheter Norge Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i AP

Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i AP

BAKVENDTLAND Etniske nordmenn er et større problem enn muslimer, mener nestleder i Arbeiderpartiet Hadia Tajik, som i tillegg hevder at såkalte minoriteter trakasseres av nordmenn i stor skala.

Hadia

Bakgrunnen for Hadjia Tajiks norskhatende uttalelser, er en artikkel publisert i onsdagens utgave av Dagsavisen, som omhandler det avisen omtaler som et eskalerende «muslimhat» i Norge. Hovedpersonene i artikkelen er Bushra Ishaq og Amal Aden. Førstnevnte er talskvinne for en pakistansk muslimsk organisasjon, og sistnevnte en somalisk muslimsk organisasjon.

Innvandringsmotstand = hat

Ishaq og Aden begrunner sin påstand med erfaringer de har gjort etter å ha besøkt og holdt foredrag ved en rekke skoler. Der har de blitt møtt med motstand mot både masseinnvandring og såkalte flyktninger. Eller «hat» som de kaller det.

– Det vi har sett til nå er at hatet først og fremst er blitt rettet mot talspersoner som oss, og asylinstitusjoner og moskeer. Men alarmen går når vanlige mennesker er redde for å gå ut, uttaler Ishaq.

Bushra-Aden
Bushra Ishaq til venstre, og Amal Aden til høyre.

Nordmenns trakassering skaper terrorister

Ishaq og Aden påstår videre at det er etniske nordmenn som står for mobbingen og trakasseringen. Ikke muslimer. Ifølge de forårsaker nordmenns mobbing av muslimer blant annet at de isolerer seg. Dette i sin tur, mener de, fører til radikalisering blant muslimene.

Hadia Tajik: Etniske nordmenn er problemet

Det er altså med dette som bakgrunn at nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, kommer med sine hatefulle uttalelser om hva hun omtaler som «såkalte etniske nordmenn».

– Såkalte etniske nordmenn som oppfører seg som drittsekker er et betydelig større problem enn lovlydige, arbeidsomme muslimske jenter og gutter som ønsker å bidra i samfunnet, forteller hun til Dagsavisen.

Det spørs om Europas kvinner er enige i Tajiks uttalelser. Her et bilde av en arabisk "flyktning" som trakasserer en tysk kvinne.
Det spørs om Europas kvinner er enige i Tajiks uttalelser. Her et bilde av en arabisk «flyktning» som trakasserer en tysk kvinne på nyttårsaften.

Ifølge Tajik så skal de som synder i å være «fremmedfiendtlige» straffes på to måter. Juridisk og sosialt.

– Politiet må ta det alvorlig, og håndtere det med den grad av alvorlighet som hatkriminalitet innebærer.

Hun mener videre at å bekjempe «hatet» er en samfunnsoppgave, som skal utføres av alt i fra foreldre, til lærere og forskere.

Kort tid etter masseovergrep

Den mildt sagt uforskammede påstanden om at det skulle være etniske nordmenn som er problemet, kommer snaue tre uker etter horder av innvandrere begikk voldtekter, seksuelle overgrep, ran og mishandlinger i flere europeiske byer, inklusivt vårt naboland Sverige. I byen Köln alene er antall anmeldelser oppe i over 500.

Ville «avideologisere» fanger med ekstreme meninger

Sosialdemokraten Tajik har tidligere tatt til orde for å hjernevaske fanger, eller å «avideologisere» dem som hun kalte det. Uttalelsene falt høsten 2014, i sammenheng med at et venstreekstremt spionnettverk hadde «avslørt» at en tidligere straffedømt person hadde deltatt på et av Motstandsbevegelsens arrangementer.

Tajik, som da var leder for Stortingets justiskomité, var skeptisk til at fanger med «ekstreme ideologiske meninger» ikke ble «rehabilitert» i fengsel. Med andre ord ønsket hun at norske fengsler skal bedrive noen form for politisk og ideologisk lobotomering av fanger med «ekstreme meninger».

Relaterte artikler:
Vil hjernevaske politiske fanger

Kilder:
– Unorsk hat
– Frihet frarøves muslimske kvinner