Hjem Nyheter Norden ETTERLYST: Afrikaner truet kvinne med kniv og voldtok henne

ETTERLYST: Afrikaner truet kvinne med kniv og voldtok henne

5

VOLDTEKT Politiet i Sverige leter etter en mann med afrikansk opprinnelse som truet en kvinne med kniv og voldtok henne på lyse dagen i Stockholmsområdet, den 25. februar i år.

Fantombilde av voldtektsmannen. Foto: politiet i Sverige.

Det var den 25. februar i år som mannen med afrikansk opprinnelse voldtok en kvinne i Sköndal i Stockholm. Voldtekten skjedde midt på dagen, rundt 12:30–13:10, og fant sted i et skogsområde langs en treningsløype. Den rasefremmede mannen støtte på kvinnen langs treningsløypa, truet henne med kniv og førte henne inn i skogen hvor han voldtok henne.

Politiet har sammen med kvinnen produsert et fantombilde av mannen som utførte voldtekten, og er nå publisert på politiets nettsted. Signalelementet er følgende: Mørkt kledd, mørkhudet, svart korthåret hår, mørkt skjegg, mørke øyne og omtrent 180 centimeter langt.

Politiet i Sverige oppfordrer publikum til å ta kontakt hvis de har sett noen som kan ligne vedkommende.

Les også:
Innvandrere topper svensk statistikk over seksualforbrytelser

5
Delta i debatten

avatar
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
SidselRichardMortenProverbs 26:11N.S Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
N.S
N.S

Myndighetene har importert dette faenskapet, vel viten om konsekvensene. Måtte folket en dag reise seg mot myndighetene og fremmedpakket og jage dem til helvete! Krysser fingrene.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Same old, same old. Slipp reven inn i hønsegården, så får en se hvordan det går med hønene. Denne unge kvinnen får være glad for at bare «hønen» ble tatt, og at hun fortsatt lever. Vi diskuterer hvor mange ulver og bjørn skal få luske rundt i våre skoger og fjell, til fare for sau og kanskje mennesker. Men halvaper, med skyhøyt aggresjonsnivå, de lar vi fritt bevege seg blant oss, til fare for våre jenter og kvinner. Men det var jo disse som med åpne armer ønsket «flyktningene» velkommen, var det ikke?

Morten
Morten

Ligne vedkommende? Har sett en hel haug.

Richard

Ser i media at Sverige nå velger å ta inn enda flere fra Afrika og Syria selv om IS er beseiret og flere av disse landområdene nå kan anses som sikre. I Norge så har korrupte svin på Stortinget ligeså valgt å både holde grensene åpne for rasefremmede samtidig som dem nå velger å gi bort enda mer av vår felleskasse til FN fond i en ride der det påstås at det ikke finnes resurser å håndtere den krisen landet nå står i… Om det er noen som sliter om dagene grunnet epidemien så er det den germanske verden.

Sidsel
Sidsel

De er mange, apekattene nå i vår siviliserte verden?