Hjem Nyheter FILM: Eldre hvite mennesker blir mishandlet av svart sykepleier

FILM: Eldre hvite mennesker blir mishandlet av svart sykepleier

7

FLERKULTUR Raseproblematikken innen eldreomsorgen har sjokkert verden. Eldre hvite mennesker har fått kjenne flerkulturen på kroppen. ADVARSEL MOT STERKE BILDER.

I Michigan, USA, har en 20 år gammel svart mann blitt arrestert av Detroit-politiet etter at det torsdag ble lekket ut videoer på sosiale medier som viser hvordan han slår eldre hvite sengeliggende mennesker i ansiktet med knyttneven sin.

Mannen jobbet som sykepleier på et aldershjem, Westwood Nursing Center, i Detroit.

Den svarte mannen gikk systematisk til angrep på eldre hvite mennesker. Det ser ut til å være han selv som har filmet enkelte av de videoer som er blitt spredt viralt på sosiale medier.

I en video vender han seg rolig mot kameraet. Så slår han den eldre hvite mannen gjentatte ganger i ansiktet.

Offeret prøver forgjeves å beskytte seg mot slag og forsøker å reise seg.

Da griper den svarte mannen ham i nakken og sleper ham ut av sengen.

Deretter filmer han skadene på den eldre mannen, og man kan se blod strømme ned over ansiktet på den eldre sengeliggende mannen.

I slutten av videoen kan man høre afrikaneren si: «Denne forbannede niggeren nektet å komme seg ut av sengen min».

Les også:
Pensjonist ble servert kattemat av utenlandsk hjelpepleier
Eldre kvinne overfalt og knivstukket – alvorlig skadet
Pensjonist inviterte «hjemløse» afrikanere på frokost – fikk kniv mot strupen og ble ranet

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
1 år siden

Send de tilbake til Afrika, multikultur dreper!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Men, men… Dette er vel bare en slags oppreisning pga århundrer med «black slavery»? Negre må jo få ta igjen, slik de gjerne raner, voldtar og dreper hvite i USA og Sydafrika, og andre steder? Vi skylder dem også økonomisk oppreisning, slik mange har tatt til orde for i USA. I det hele tatt.. Svarte, indianere, jøder, sigøynere; alle jordens undertrykte – nå er deres tid kommet. Den hvite mann – og kvinne – vår tid er omme, om ikke lenge.

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Proverbs 26:11
1 år siden

Slavehandelen var en jødisk forretning – https://www.frihetskamp.net/den-internasjonale-minnedagen-for-ofre-for-slaveri-og-den-transatlantiske-slavehandelen/

Også afrikanere var slavehandlere i USA, men det sies det ikke stort om. Dette med slaveri var vanlig før i tiden, også andre folkeslag tok slaver, ikke minst ble mange hvite tatt til slaver. Så vi burde vel også ta på oss offerkoften og kreve oppmerksomhet for noe som skjedde for mange mange år siden. Men, …dette med å ta på seg offerkoften har nok aldri vært ærefylt hos vårt folk.

Ellers, forstod du var sarkastisk Proverbs. Ville bare få det frem for leserne.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Det er helt korrekt Roy Vey. Jødiske kjøpmenn eide slaveskipene, tilsatte mannskap, og solgte slavene når de kom til Amerika. La oss heller ikke glemme den omfattende arabiske slavehandelen i Afrika. Og ottomanene/tyrkerne, som foretrakk å skaffe seg vakre hvite kvinner, ikke minst fra det som idag er Russland og Ukraina. Ellers liker jeg godt å bruke ironi, som du påpeker!

H.L
H.L
Svar til  Roy Vey
1 år siden

Var en afrikaner også som skrev en bok om dette, at han i begynnelsen trodde det var hvite, men etter å ha studert det fant ut at det faktisk var jøder som hadde en ledende rolle bak slavehandelen. Hvite var jo faktisk de som gikk mot slavehandelen og fikk opphevet den. Bare synd at afrikanerne ikke ble fraktet tilbake til Afrika.

Christian L
Christian L
1 år siden

Hadde jeg kommet over en person som gjorde noe slikt mot gamle mennesker, å fy faen. Han skulle blitt sparket så hardt at han landet i Afrika igjen.

Hanne
Hanne
1 år siden

Klarte ikke å spille av filmen.
Helt forferdelig. Noe må gjøres.