Hjem Nyheter Globalt FN lanserer New World Order

FN lanserer New World Order

2

NEW WORLD ORDER FNs nye nettside presenterer den nye økonomiske, politiske og lykkelige verdensordningen. Happytalism er den nye globale kapitalismen, og den skal tvinges på oss.

FN truer med å overta verden.
FN truer med å overta verden.

På mandag publiserte Nordfront nyheten at De forente nasjoner (FN) har lansert en ny portal som heter The United Nations New World Order, på norsk: De forente nasjoners nye verdensordning.

Dagen etter ble siden redigert, blant annet gjennom at navnene til Ndaba Mandela – som er barnebarnet til Nelson Mandela – og Jamye Illien ble slettet.

Jayme Illien.

Ndaba har vært FNs globale AIDS-ambassadør (UNAIDS Global Ambassador) og hans organisasjon har blitt lovet 750 millioner dollar fra Bill og Melinda Gates-stiftelsen.

Illien er grunnleggeren bak Happytalism, og sjef for UNIDOHappiness. Han har vært rådgiver til og representant for FN, og fikk i 2012 enstemmig vedtatt UNIDOHappiness-resolusjonen i alle 193 medlemsland.

FNs New World Order-prosjekt er også tilskrevet Illien. Ambisjonene er store, ettersom programuttalelsen på nettsiden tydelig sier:

FNs nye verdensordenprosjekt er et globalt initiativ på høyt nivå, som ble grunnlagt i 2008 for å fremme et nytt økonomisk paradigme, en ny politisk orden, og mer generelt en ny verdensorden for menneskeheten, som oppnår FNs globale bærekraftige utviklingsmål innen 2030, og lykken, trivselen og friheten til alt liv på jorden frem til 2050.

FNs nye nettsted har tidligere blitt gjort oppmerksom av RTs journalist Helen Buyniske, men Yahoo Finance har også rapportert om organisasjonen UNNWO, nærmere bestemt allerede 19. mars. Pressemeldingen fra UNNWO fra Yahoo Finance var en betalt pressemelding, nærmest en annonse fra UNNWO.

Med hashtaggen #TenBillionHappy samler man programmer som lanserer det som nå kalles «happytalism», noe som antyder «kapitalisme», men som fokuserer mer på at jordens 10 milliarder mennesker innen 2050 skal være lykkelige under FNs nye globale paraplyorganisasjon.

Happytalism og helsevesen, stjerne og sigd, samt global regnbuepolitikk er inkludert i logene for FNs nye verdensorden.
Happytalism og helsevesen, stjerne og sigd, samt global regnbuepolitikk er inkludert i logene for FNs nye verdensorden.

«Happytalism er et nytt økonomisk paradigme som setter lykke, trivsel og frihet i sentrum for menneskelige utviklingsmodeller, systemer og alt liv,» skriver FN. Logoen inneholder et hjerte, som får en til å tenke på helsevesenet, vaksinasjonsprogrammer og mer.

«FNs internasjonale dag for lykke (UNIDOHappiness) anerkjenner lykke som en grunnleggende menneskerettighet, og mål, og feires hver 20. mars, for alltid.» Logoen har et symbol som ligner på Nike-logoen, som også kan være måneskinn som peker på en strålende stjerne.

Privat eller offisiell politikk?

Selv om mannen bak UNNWO er og har vært viktig for mange FN-oppdrag, og har styrt deler av FNs politikk, er det ingen bevis for at den nye portalen offisielt er sanksjonert av FN.

Nettstedet skriver om Illien som eier, samt de to resolusjonene vedtatt av FN, som han er forfatter av, UN66281 og UN65309. Hvorvidt UNNWO eller logoene er offisielt sanksjonert av FN er fremdeles uklart, eller om det til og med er lovlig for Illien å bruke dem.

UNNWOs program er i tråd med FNs offisielle ambisjoner. Hvis markedsføringen av prosjektet vil akselerere kan du forvente at retorikken blir tonet ned til å virke mindre aggressiv.

Prosjektet for bærekraftige utviklingsmål beskrives som «å fremme et nytt økonomisk paradigme for happytalism for menneskeheten betyr å mobilisere 30 billioner dollar for å oppnå 17 globale FN-mål, 169 mål innen 2030. Følg oss.»

Siden FN ikke bidrar til den økonomiske produksjonen, men i stedet bruker økonomiske ressurser skapt av produktive produsenter i sin virksomhet, betyr «mobilisering» av penger å ta andres penger, muligens gjennom skatt fra nasjonalstater, som blir da omfordelt.

FN streber også etter å ha sin egen beskatningsrett.Denne beskatningsretten dyrkes også i Sverige, fra noen hold.

På FN-bildet med de glade menneskene, som vil glede seg over den kommende happytalismen, er det bare brune mennesker, de er til og med noe brunere enn Illien selv.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

En agenda det er blitt advart mot i flere år, men som folk har kalt en konspirasjonsteori.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Det er nok av stoff om hvem som står bak dette. Bare å Google.