Hjem Nyheter Norge Frieord kaster inn håndkleet – arbeidsbyrden ble for stor

Frieord kaster inn håndkleet – arbeidsbyrden ble for stor

4

INNENRIKS Det innvandringskritiske nettstedet Frieord legger inn årene meddeles det i en pressemelding publisert på nettstedet.

Det er Thorgrim Bredesen, redaktør for det innvandringskritiske nettstedet Frieord, som i en pressemelding meddeler at nettstedet nå legger ned. Bredesen – som tidligere har vært aktiv i blant annet Vigrid og tatt avstand fra sitt engasjement – meddeler at det er arbeidsbyrden som er den største årsaken til at de nå avvikler driften av nettstedet.

Det er ikke noe større dramatikk enn at konseptet per dags dato føles litt tungt for de involverte. Det kreves mye å drive et selskap og så lenge alt gjøres på fritid og frivillig, så er det viktig at de involverte har tid, lyst og energi til å stå på.

Bredesen runder av innlegget med å informere leserne om lanseringen av et nytt nettsted kalt Ordet er mitt, hvor to av Frieords faste skribenter er aktive. Nettstedet beskriver seg selv som en «konservativ tenketank».

En av de faste skribentene er Alexander Halvorsen, som nylig gikk til angrep på Den nordiske motstandsbevegelsen i en artikkel publisert på Frieord. Overskriften var «PÅSTAND: Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsen er en og samme organisasjon». Skribent Arjuna fra Frihetskamp kommenterte i etterkant angrepet i artikkelen «Don Quijote rir på Frieord».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Jeg leser litt på Steigan og Resett ved siden av Frihetskamp. Frieord skjønner jeg virkelig ikke behovet for.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Ok, jeg bør vel legge til Herlandrapporten til lista mi også. Hun lager mange bra videoer på youtube.

Espen
Espen
3 år siden

Bredesen får heller søke jobb i Tel aviv.

This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden