Hjem Nyheter Globalt Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat»

Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat»

2

SENSUR Google tilpasser søkemotoren sin i en ny innsats for å bekjempe det de kaller «falske nyheter» og «hate speech».

På selskapets offisielle blogg skriver Ben Gomes, teknisk direktør i Google, at årsaken til at teknologiselskapet nå har bestemt seg for å sette i gang å sensurere søkemotoren, er på grunn av innhold som selskapet mener har bidratt til «spredning av åpenbart misvisende, støtende og falsk informasjon av lav kvalitet».

De nye endringene i Googles søkemotor innebærer blant annet muligheten for brukere å flagge og rapportere «upassende» søkeresultater. Brukere vil da kunne rapportere forslagene som enten «hatefulle», «seksuelt eksplisitt», «voldelig eller inkluderer farlig og skadelig aktivitet», eller «annet».

Kilde:
Google Changing Search Engine to Combat ‘Fake News’ and ‘Hate Speech’

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Globalistene strammer stadig sitt jerngrep. En ting er stadig mer sensur av sosiale media og fjerning av kommentarfelt, en annen er den stadig økende bruken av lovverket for å forby meninger de ikke liker. Antagelig ser de at folk er i ferd med å våkne opp til vår verdens triste realitet – vår frihet var aldri annet enn en illusjon (fri til å gjøre som vi sier…), og tar nå i bruk alle midler for å holde lokket på trykkokeren. Her på bjerget kan det være verd å minne enkelte på at ikke bare har vi ytringsfrihet, men Grunnlovens paragraf… Les mer »

trackback
5 år siden

[…] Källor: Google Changing Search Engine to Combat ‘Fake News’ and ‘Hate Speech’ Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat» […]