Hjem Nyheter Globalt Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat»

Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat»

2

SENSUR Google tilpasser søkemotoren sin i en ny innsats for å bekjempe det de kaller «falske nyheter» og «hate speech».

På selskapets offisielle blogg skriver Ben Gomes, teknisk direktør i Google, at årsaken til at teknologiselskapet nå har bestemt seg for å sette i gang å sensurere søkemotoren, er på grunn av innhold som selskapet mener har bidratt til «spredning av åpenbart misvisende, støtende og falsk informasjon av lav kvalitet».

De nye endringene i Googles søkemotor innebærer blant annet muligheten for brukere å flagge og rapportere «upassende» søkeresultater. Brukere vil da kunne rapportere forslagene som enten «hatefulle», «seksuelt eksplisitt», «voldelig eller inkluderer farlig og skadelig aktivitet», eller «annet».

Kilde:
Google Changing Search Engine to Combat ‘Fake News’ and ‘Hate Speech’

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Jarl Stoltz Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Globalistene strammer stadig sitt jerngrep. En ting er stadig mer sensur av sosiale media og fjerning av kommentarfelt, en annen er den stadig økende bruken av lovverket for å forby meninger de ikke liker. Antagelig ser de at folk er i ferd med å våkne opp til vår verdens triste realitet – vår frihet var aldri annet enn en illusjon (fri til å gjøre som vi sier…), og tar nå i bruk alle midler for å holde lokket på trykkokeren. Her på bjerget kan det være verd å minne enkelte på at ikke bare har vi ytringsfrihet, men Grunnlovens paragraf… Les mer »

trackback

[…] Källor: Google Changing Search Engine to Combat ‘Fake News’ and ‘Hate Speech’ Google endrer søkemotoren for å bekjempe «hat» […]