Hjem Nyheter Europa Gorsad Kyiv glorifiserer pedofili i ny reklamekampanje

Gorsad Kyiv glorifiserer pedofili i ny reklamekampanje

1

PEDOFILI Vi har tidligere omtalt motehuset Balenciagas skandaliserte reklamekampanje som promoterte pedofili og hadde referanser til satanisme. Det anerkjente motehuset Gorsad Kyiv fortsetter nå denne trenden.

Et av de mindre kontroversielle bildene fra Gorsad Kyivs kampanje (bildene er opprinnelig ikke pixlet). Skjermbilde fra Twitter

Det er det anerkjente fotografkollektivet og motehuset Gorsad Kyiv som fortsetter trenden med pedofili-tematisert reklame i Ukraina. Ikke fullt så subtilt og og agendadrevet som sitt forbilde Balenciaga, men likevel ikke til å misforstå: pedofili er normalt og demonisk symbolisme er «kult». Det påtakelige er likevel at temaet og vinklingen i begge kampanjene tilsynelatende er tilfeldig plassert og irrelevant for temaet (hvis et slikt finnes). Det er likevel åpenbart at det er alt annet enn tilfeldig; de seksualiserte bildene av barn, referanser til det demoniske, sex-leketøyene, boktitlene, rettsdokumentene, de var plassert der etter nøye overveielser og med et klart formål. Men hvorfor? Hvorfor promotere og normalisere pedofili?

Etter Russlands intervensjon har aksepten for dekadanse, perversjon og sataniske uttrykk tilsynelatende økt i det Ukrainske samfunnet, antakelig som en reaksjon på Russlands konservative og tradisjonelle utsyn. Det blir brukt til å representere en motpol til Russland, men det er også åpenbart at visse grupper bruker konflikten til å flytte frem sine posisjoner. Derfor kan man arrestere prester, brenne kirker, forfekte pedofili og fremvise sataniske symboler, relativt uten motstand.

Ukraina har også lenge hatt dårlig rykte på seg når det gjelder barns rettigheter, og spesielt når det kommer til seksuell utnyttelse og trafficking av barn. I en rapport utgitt av US Department of Labor fra 2016 så blir Ukraina faktisk rangert blant de verste landene i verden når det kommer til denne problematikken, i gruppe med blant andre Somalia, Tanzania og Sierra Leone. Et mer, om mulig, uhyggelig bakteppe er Ukrainas transitstatus og kilde for internasjonal organhandel, lovlig så vel som illegal. Og med den betydelige flyktningstrømmen ut av landet er det stor bekymring for at sårbare grupper som kvinner og barn, vil kunne ende opp i dette «markedet». En nylig video fra Syriana Analysis tar opp temaet med organhandel fra krigssoner som Syria og Ukraina til Israel.

Når alt kommer til alt så hører vel alt dette med for et aspirerende liberalt demokrati, nasjonen må ødelegges åndelig så vel som moralsk. Det er dette som i essens utgjør og representerer «vestlige verdier», og det er tragisk nok den jevne borger i Ukraina og de fremtidige generasjoner i landet som får unngjelde.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
22 dager siden

Dette var jeg ikke klar over skjer i Ukraina.

Send rottene til fronten!