Hjem Nasjonal kamp Media Hold Fanen Høyt! #47 – Terrorlovgivning, Julefeiring og Gutter mot verden

Hold Fanen Høyt! #47 – Terrorlovgivning, Julefeiring og Gutter mot verden

12

RADIO Her kommer avsnitt 47 av Norges beste nasjonalsosialistiske podkast.

Det førtisyvende avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsens norske podkast Hold Fanen Høyt! er nå publisert på Nordisk Radio.

Faste medarbeidere i programmet er Tom HaugeRichard EideKim Larsen og Tommy Olsen, sjef over den norske gren av Den nordiske motstandsbevegelsen.

I avsnittet diskuteres blant annet:

Har du lytterspørsmål, vil donere, eller bare ønsker å komme i kontakt med Hold Fanen Høyt! kan du benytte e-post: [email protected].

Lytt til avsnittet nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
30 dager siden

Dokumentarserien var ikke så utrolig ille…. bortsett fra enkelte personer som han incel-tullingen i begynnelsen, han Q-Anon idioten som tror på reptiler og at Biden er en robot, Alliansen som er helt for jævlig cringe og til slutt dette med å antyde at alt dette fort leder til terror.

Arne
Arne
Svar til  Nasjonalsosialist
30 dager siden

Cringe ja, som new-age hippier som har røykt et eller annet og synes alt bare er moro og show. Litt som Levi Jensen. Får ikke mye inntrykk av intelligens der.

Holger
Holger
30 dager siden

Knallbra.

J.H
J.H
30 dager siden

Bra avsnitt som vanlig. HFH!

Arne
Arne
30 dager siden

Utvidelsen av terrorlovgivningen er nok med intensjon å straffe hvite dissidenter som advarer mot folkeutbyttet ja. Tror lite på at disse politikere som har importert alle disse tikkende bomber og forherliger innvandrere mener å bruke en slik lov mot dem.

4Chan
4Chan
30 dager siden

«Dating-side for fruktbarhet», rofl, wow for en raring. Dating-sider har vel allerede som formål å skape forhold som igjen kan lede til graviditet. Forstår ikke hvordan hans dating-side skulle være så mye annerledes. Q-anon-tilhengere, eller Alex Jones-tilhengere, er helt på jordet. Det er pinlig å se at noen faller for dette. Kina står bak alt, og ikke jøder, javisst…herregud. Not. Lysglimt gjør klovn av nasjonalismen, det forstår tydeligvis ikke hans tilhengere. Men når Alliansen består av personer som griner på video over at moren har tatt vaksinen, så forstår man jo hvorfor de er i Alliansen og ikke i andre… Les mer »

Roar
Roar
30 dager siden

Han kunstneren likte jeg. Vittig når han ble oppsøkt av NPC som stod og hylte uten å egentlig vite hvorfor de hylte. Bra han ikke lot seg skremmes og knele for hylekoret, men moret seg over deres idioti. Likte kunsten hans, utrolig dyktig.

Tom Hauge
Tom Hauge(@tom-hauge)
Svar til  Roar
27 dager siden

Joda. Det er enkelte bra folk med i serien også. Eller i det minste enkelte mennesker med potensiale som har et godt hjerte og ryggrad. Mulig vi fokuserte litt mye på de negative aspektene av serien. Men jeg mener at majoriteten av serien og menneskene som kommer til ordet fortjener den kritikken vi ga de/den.

Roger M
Roger M
30 dager siden

Vanvittig mektig låten på slutten, hvem har den?

Heinonen
Heinonen
Svar til  Roger M
29 dager siden

Behemoth (Remix) av Perturbator

Moderne kjetter
Moderne kjetter
28 dager siden

Dokumentarserien «Gutter mot verden» er utvilsomt produsert for å latterliggjøre og rette mistenksomhet mot unge menn som er kritiske til systemet – på tross av en «nysgjerrig» kvinnelig journalist som «bare vil prøve å forstå»(lol). Det tyter utspekulert psykologisk krigføring ut av alt NRK produserer. Legg merke til hvordan serien flere ganger kobler spørsmålet om jødisk makt sammen med den skrullete og oppkonstruerte teorien om at jorden er flat. Et typisk forsøk på å delegitimere uønsket informasjon. Qanon-fyren som bablet om reptiler og hadde «lest på internett at Hitler egentlig var snill» var ekstremt suspekt. Det ville ikke overraske meg… Les mer »

I RAPE COMMIES
I RAPE COMMIES
27 dager siden

Alle vet at det bare er utlendinger som får bank og ikke klarer ha sex haha. Alle deltagerne i den dokumentaren gutter mot verden er noen tapere hele gjengen har aldri hørt om noen av dem. Hvem er de? NRK må ha funnet dem på gaten eller noe og sikkert betalt dem for og si ting.