Hjem Artikler Historie Hvor mye kan du egentlig om «holocaust»?

Hvor mye kan du egentlig om «holocaust»?

12

«HOLOCAUST»-BLØFFEN I anledning «holocaustdagen» anbefaler Frihetskamp samlesiden om «holocaust».

Vinneren skriver historien, og etter at de allierte globalistene vant andre verdenskrig icenesatte de en intens svartmalingsprosess mot nasjonalsosialistene. Blant annet har de i sin propaganda påstått at det skal ha funnet sted en systematisk jødeutryddelse i ulike konsentrasjonsleire, en hendelse de har kalt «holocaust».

Propagandaen om at et «holocaust» skal ha funnet sted har jevnlig blitt matet inn hos folket, selv ned til barneskolealder indoktrineres man inn i denne løgn. Dette har ledet til at mange folk i dag innehar en del absurde forestillinger omkring nasjonalsosialismen og nasjonalsosialister, hvilket er for dem forbundet med ren ondskap.

Det er en systematisk hjernevask av befolkningen som har pågått i lang tid og der kun et fåtall har evnet å tenke utenfor boksen og stille spørsmål ved den vranglære man har blitt utsatt for siden skolealder.

Du som leser på Frihetskamp har her en gylden mulighet til å sette deg inn i en mengde revisjonistisk materiale, som i motsetning til «holocaust»-propaganda faktisk er bygget på grundige undersøkelser og da bevis for at påstander om et «holocaust» er ren løgn.

Du kan enten avfeie det her og nå, og fortsette å leve i troen om at et «holocaust» skal ha funnet sted i regi av fortidens nasjonalsosialister, og der igjen fortsette å inneha de mest absurde forestillinger. Eller du kan velge å ha et åpent sinn og her ta vår utfordring om å sette av en del tid til å lese, lytte og se det som finnes av revisjonistisk materiale her på Frihetskamp, etterfulgt av kilder og linker. Det er ingen kort skolering, det krever kanskje en smule intelligens og det kan nok ryste det verdensbildet du eventuelt måtte ha fra før. Det å tilslutt innse at man har blitt løyet til i mange år er ingen god følelse. Men det er et valg om å enten tro på en løgn, eller innse sannheten.

Se samlesiden om «holocaust».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
12 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Catabienze
Catabienze
1 år siden

Takk for at dere setter fokus på dette. Dagens situasjon i hele verden dikteres av jødisk holocaust, og ingen snakker noensinne om nesten 57 millioner færre kristne i Europa etter 2. verdenskrig.

Jeg tror at hvis sannheten kommer frem kan det bli fred. Krigene og urolighetene i verden er basert på løgner, og de dekkes over av nye løgner.

Maria
Maria
1 år siden

Off topic, mener dere linket til en webside som hadde mein kampf på mange språk. Hva het den siden igjen? Og er det noen av dere som har lest den? Hva tenker dere om den?

Tiwaz
Tiwaz
Svar til  Maria
1 år siden

Ikke sikker på hvilken side det skulle være. Men anbefaler Motstandsbevegelsen sin utgivelse som er på svensk. Den finner du på Greenpilled.com. Mein Kampf er absolutt verdt å lese, uansett om du skulle være tilhenger eller ikke.

Ellers anbefaler jeg dokumentaren Adolf Hitler – The greatest story NEVER told. Den kan du finne på https://thegreateststorynevertold.tv. Det er en serie på rundt 6 timer, så pop popcornet og enjoy.

Maria
Maria
Svar til  Tiwaz
1 år siden

Hei takk for hyggelig svar, jeg holder på å lese den for øyeblikket, er meget interessant og spennende, selv om jeg må si at jeg ikke alltid forstår alle poengene han gjør. for eksempel så snakker han om at største delen av befolkningen er det umulig å diskutere med fordi de ikke er tenkende og følger flokken, han snakker om å finne de beste kjemperne. Det jeg ikke forstår er hvordan han da tilegnet seg folkelig støtte. Hvis han ikke gikk direkte og forsøkte å redpille normies. Han snakker også om at middelklassen eller snarere de småborgerlige ikke er verdt… Les mer »

N.S
N.S
Svar til  Maria
1 år siden

Majoriteten av folket vil alltid være følgere. Ledertyper og de som kan tenke utenfor boksen vil alltid være en minoritet. Slik er naturen. Første steg er å samle sistnevnte, for deretter å lede førstnevnte på riktig vei. NSDAP begynte med et fåtall gode ledertyper, arbeidet aktivt på gater, osv, og vant til slutt folkets velsignelse. Overklassen og middelklassen har lett for å sovne i sin komfortsone og deres fallhøyde er langt større, de vil ofte klamre seg til sine verdier og lyde tyranner i frykt for miste sølvskjeen.

Maria
Maria
Svar til  N.S
1 år siden

Han må ha hatt noen spesielle evner for overtalelse. Når jeg forteller folk sannheten om det skulle være innvandring, kinaviruset eller krigen så hjelper det aldri hvor mye man kan bevise noe. Svaret er alltid det samme, jeg tror ikke noe på det, det ser ikke ekte ut, det høres for drøyt ut, hvem sa det… listen av patetiske unnskyldninger for å fortsette å følge systemet tar aldri slutt. Hvordan denne malerspiren og krigsveteranen kom seg forbi alle disse dovenpeisene skulle jeg gjerne vist.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
Svar til  Maria
1 år siden

Situasjonen i Tyskland før han ble folkevalgt var som kjent svært kritisk, og NSDAP stod med løsningen. Det gjaldt bare å vise dette for folket og da kreves mye folkeopplysningsarbeid, propaganda, og ikke minst brennende taler fra karismatiske personer som Hitler. Svaret er vel hardt arbeid, karisma, mot og fanatisme. Lytter man til taler fra Hitler så beveges man og blir forbløffet over hans talegave enten man er fiende eller venn.

Jo a
Jo a
Svar til  Maria
1 år siden

Den beste versjonen av Mein Kampf jeg har lest er den engelske versjonen av Dr. Thomas Dalton, som du kan finne på blant annet Adlibris. Vil også sterkt anbefale de andre bøkene hans, inkludert ‘Debating the Holocaust’. Har ikke lest Motstandbevegelsen sin utgave

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Veldig bra samleside. Aner ikke hvor mange jeg har snakket med angående holohoax, det er en god del, og det er alltid føleriet som taler hos dem. Begynner man å stille de spørsmål vedrørende holohoax, så aner de ingenting om det, de bare tror det har skjedd fordi globalistene sier det har skjedd. Men aldri har de satt seg inn i det med et kritisk øye, og heller er de ikke kjent med alle de tekniske bevis som motbeviser påstandene som globalistene har kommet med. De bare tror, og lar føleriet styre dem.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

De aller fleste jeg har snakket med forsvarer det med at det finnes så mange «øyenvitner», og det er også alt løgnen er bygd opp på, disse jøder som forteller historier som ikke engang er teknisk mulig. Men likevel tror folk på de. Hva de ikke er klar over er alle (majoriteten) de andre vitnemål som forteller en helt annen historie. https://www.frihetskamp.net/film-holocaust-vitnemalene-du-aldri-fikk-hore/ Man kan uansett ikke ta vitnemål som bevis, ettersom folk kan lyve, og jødene har faktisk en egeninteresse som folk å lyve om dette. Det er ingen tekniske bevis for at et holocaust har funnet sted, det finnes… Les mer »

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

Flott samleside. Det faktum at det i en rekke europeiske land er forbudt å stille spørsmål ved den offisielle versjonen av «holocaust» taler for seg, og er kanskje det beste åpningsargumentet for å nå inn til jødetilbedere. Har man sannheten på sin side frykter man ingen etterforskning – verre er det ikke.

trackback
1 år siden

[…] også: Hvor mye kan du egentlig om «holocaust»? Dagens video: 40 spørsmål vedrørende «holocaust» Krematorium bekrefter: […]