Hjem Nyheter Innvandrer fra Eritrea dyttet mor og barn foran innkommende tog

Innvandrer fra Eritrea dyttet mor og barn foran innkommende tog

5

FLERKULTUR En 8 år gammel gutt døde mandag formiddag etter å ha blitt dyttet foran et innkommende høyhastighetstog av en innvandrer fra Eritrea. Moren til gutten skal også ha blitt dyttet ned på togskinnene, men klart å ta seg opp igjen.

Skjermbilde fra Spiegel Online.

Det var rundt 10-tiden på mandag formiddag, i den tyske byen Frankfurt am Main, at en 8 år gammel gutt skal ha blitt drept etter å ha blitt dyttet foran et innkommende høyhastighetstog av en innvandrer fra Eritrea. Guttens mamma skal også ha blitt dyttet ned på togskinnene, men klart å ta seg opp på en gangsti mellom plattformene.

Ifølge en uttalelse fra politiet skal gutten ha blitt truffet av toget og omkommet på plassen. Hans mamma ble ført til sykehus med uklare skader.

Gjerningsmannen, som ifølge politiet er en innvandrer fra Eritrea, forsøkte siden å dytte ned en tredje person, men denne personen skal ha lykkes å komme seg unna.

Afrikaneren, som blir beskrevet som en «mørkkledd» mann i førtiårene, forsøkte siden å flykte fra stasjonen, men ble forhindret av vitner som holdt han til politiet ankom.

Politiet i Frankfurt har arrestert den mistenkte gjerningsmannen og holder nå på med å utrede omstendighetene rundt angrepet. Ifølge de som bevitnet hendelsen virket det som om afrikaneren var helt ukjent for ofrene.

Ifølge lokal media var togstasjonen full av barn når hendelsen fant sted. «Folk brøt sammen i gråt», beskrev et øyenvitne som befant seg ombord på det innkommende toget.

Politi og brannvesen var på plass i en dramatisk innsats med 16 ambulanser og et helikopter, da flere reisende og forbipasserende var i akutt behov av omsorg og hjelp etter den traumatiske hendelsen.

Systemmedia, blant annet public service, nevner ingenting om mannens etnisitet, men mørklegger istedet det faktum at gjerningsmannen er en afrikansk innvandrer fra Eritrea.

Det er bare drøyt en uke siden at en lignende kaldblodig hendelse fant sted i Voerde i Vest-Tyskland. Da ble en 34-årig mor drept etter å ha blitt dyttet foran et innkommende tog av en kosovoalbansk innvandrer som «plutselig fikk lyst til å drepe noen».

Lignende hendelser har også oppstått flere ganger tidligere i Tyskland, der rasefremmede innvandrere dytter folk foran innkommende tog.

Som følge av de hendelser som har oppstått anbefales folk å holde seg minst 2 meter fra plattformen, samt unngå å bli distrahert av eksempelvis mobiltelefonen når et tog er på vei inn.

Hvorvidt det nå planlegges sikkerhetstiltak på plattformene er uklart.

Les også:
Kosovoalbaner fikk lyst til å drepe – dyttet en 34 år gammel mor foran toget

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Helt forbanna tragisk. Må være helt jævlig for moren å vite at barnet omkom. Skjønner ikke at de ikke igangsetter sikkerhetstiltak, som å sende faenskapet ut av Europa, eller i det minste sette opp gjerder med grind inntil faenskapet er sendt ut av Europa. Det er jo tydelig at dette er blitt en sport for fremmedinnvandrere, så la det bli en sport for europeere å sende de tilbake 100 etter 100 etter 100…

#UTmedPAKKET

Inge
Inge
3 år siden

Helt for jævlig! Ut med de alle! Europa for europeere!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
3 år siden

#UTmedPAKKET

Line Johanssen
Line Johanssen
3 år siden

Utrolig trist. Stakkars barn og mor.

Per-Ivar
Per-Ivar
3 år siden

Enda en tikken de bombe som gikk av.Hvor mange slike som går rundt i samfunnet,ikke bare i Norge,men over alt.Tilsynelatende oppegående mennesker som er så til de grader smadret i hodet,at de sånn uten videre er i stand til å gjøre slike ting.Det må bli slutt på att alskens skapninger som kommer rekende med stempel «FLYKTNING» i panna,får slippe løs i samfunnet helt ukritisk,noe som har vert vanlig til nå,kun ID sjekk å så ut i samfunnet,da skjer slike ting,og jeg tror neppe dette er siste gangen vi får se en av disse hjernedøde apekattene gjør noe sånt,spørsmålet er bare… Les mer »