Hjem Nyheter Europa Innvandrer fra Somalia knivstakk og drepte syv år gammel hvit jente i...

Innvandrer fra Somalia knivstakk og drepte syv år gammel hvit jente i Storbritannia

7

FLERKULTUR En 30 år gammel innvandrer fra Somalia knivstakk og drepte en syv år gammel hvit jente i en park i den britiske byen Bolton.

Skjermdump: Bolton News.

Søndag 22. mars var den syv år gamle britiske jenta Emily Jones i parken med sin familie da en innvandrer-kvinne fra Somalia kom opp til henne og knivstakk henne i halsen. Innvandreren hadde sittet på en benk og fulgt med på jenta mens hun lekte, før hun gikk til angrep. Emily ble ifølge lokalavisen The Bolton News fraktet til sykehuset, men kunne ikke reddes. Hun døde samme dag av skadene.

Det skal ikke ha vært oppdaget noen tilknytning mellom kvinnen og Emily, eller noen i hennes familie. Angrepet antas å ha vært tilfeldig.

Nasjonaliteten til kvinnen har blitt utelatt av de aller fleste store avisene i England, og saken har ikke fått en stor mengde med oppmerksomhet, rapporterer Voice of Europe. Nesten to uker etter drapet kunne imidlertid nettavisen avsløre at kvinnen er en innvandrer fra Somalia.

Kvinnen har blitt arrestert og blir for øyeblikket holdt under psykiatrisk tilsyn inntil videre.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Around blacks, never relax. Europeiske land har tillatt psykisk ustabile, lav-IQ halvaper å komme inn og vandre fritt omkring, til stor risiko og skade for intetanende hvite, og som her, et uskyldig barn. Skade- og rovdyr, i menneskedrakt, må elimineres, eller fjernes, for vår sikkerhet.

Jan-Christopher
Jan-Christopher
2 år siden

Ikke overraskende… Og ikke uten grunn det er gjerde mellom mennesker og aper i dyreparken

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
2 år siden

Somaliere er vel jordens avskum!

Morten
Morten
2 år siden

Fy faen, har ikke ord. Miste livet så tidlig, og det på grunn av at myndighetene importerer horder av ustabile jævla avskum fra andre enden av planeten. Føler med familien, man kan jo bare forestille seg hvor tungt det må være.

Hanne
Hanne
2 år siden

En grusom sak.
Stakkars lille jente, uskyldig drept.
Nå må myndighetene gjøre noe umiddelbart, før dette skjer igjen og igjen. Visse folkegrupper hører ikke hjemme i Europa.

Steinar
Steinar
2 år siden

Helt for jævlig! Politikerne har blod på sine hender!!!

Heimdal
2 år siden

Europeiske styresmakter etablerer et helvete på jord og raserer livsgrunnlaget og fremtidsutsiktene for kommende generasjoner til de europeiske folkegrupper. Dette er en av punktene som FN ironisk beskriver som folkemord. Ikke gyldig mot europas egen befolkning fordi europeiske folkegrupper visstnok ikke er noen minoritet eller eksisterer som særeget folkeslag i verden…vi skal alle bli like. Så, hvem er de egentlige rasistene og haterne?