Hjem Nyheter Europa Israel blir et digitalt nav for Google

Israel blir et digitalt nav for Google

2

VERDENSJØDEDOMMEN Tel Aviv og Israel er utsett av World Economic Forum til å utgjøre en digital «hub» i «The Great Reset»: en nullstilling av verden i kjølvannet av pandemien og det som skal være gjenoppbyggingen.

Tel Aviv og Israel er utsett av Klaus Schwab og World Economic Forum til å utgjøre et ideal, et nav, en «hub», i det de selv omtaler som «The Great Reset»: en nullstilling av verden i kjølvannet av pandemien og det som skal være gjenoppbyggingen. Tel Aviv skal lede an og verden skal følge. Tikkun Olam i praksis.

Tel Aviv og Israel ble av World Economic Forum tidlig lansert som et land og en by som skal tjene som et eksempel til etterfølgelse for resten av verden, og daværende statsminister Benjamin Netanyahu var en profilert statsleder på ulike fora og plattformer i regi av World Economic Forum. Netanyahu var ikke uventet enig i karakteristikken: Israel og Tel Aviv er et Shining Light Upon the Hill, noe alle nasjoner kan strekke og orientere seg etter, spesielt nå i det som skulle være post-Covid, men som mer og mer avtegner seg som et permanent intra-Covid.

Her kan man fremstille «kjøtt» i laboratorier, man kan fremstille mennesker i en kunstig livmor, landet var først ute med innkjøp av vaksine mot Covid-19 som uttalt test-område (med en fjerde runde like rundt hjørnet) og de var først ute med vaksinepass (som de «generøst» delte teknologien for til andre land). Nå blir de også et erklært «hub», nav, for Googles datatrafikk mellom Sør-Europa og Gulf-statene. 

Den teknologiske, og spesifikt den datateknologiske forskningen som Israel ofte blir berømmet for av filosemitter er for så vidt betydelig, men da av det som av de fleste moralsk oppegående individer vil bli betegnet som feil grunner: til å hacke, til å overvåke og til å drepe. Eksempler som drapet på Jamal Khashoggi, datainnbruddene i flere norske kommuner og nå sist skandalen med selskapet NSO Group (som mest trolig sto bak datainnbruddene i nettopp de nevnte norske kommunene) med programvaren Pegasus, gjenspeiler alle et mer reelt bilde av hva dette «datateknologiske vidunderet» står for. For kort tid siden ble det kjent at det israelske firmaet Azrieli Group har kjøpt serverhallen Green Mountain utenfor Stavanger for 7,6 milliarder kroner og nå har Google offentliggjort nyheten om at Israel skal være det digitale bindeleddet mellom Europa og de arabiske nasjonene i Midtøsten. Her skal disse to sjøkablene, med navn «Blue» og «Raman», fra de to regionene kobles sammen på land. Dette er bare to isolerte eksempler, men det avtegner seg et bilde som viser at landet posisjonerer seg for å få et monopol over hele den digitale næringskjeden, og således tilegne seg full kontroll over denne alternative virkeligheten. Hvilken realitet, hvilken verden de har planer om å presentere for oss gjenstår å se, men bruker vi de popkulturelle referansene så blir nok «1984» bare et tekstomslag for de dystopiene vi har i vente.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
H.L
H.L
4 måneder siden

Ikke bra.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
4 måneder siden

Dette er jødenes langsiktige mål; å skaffe seg total global makt over den digitale infrastrukturen, slik de i stor grad allerede har gjort mht finans og media. Da kan «die Endlösung der Judenfrage» bli det jordiske paradis der de selv er Gud, og der jordens folk underkaster seg og dyrker dem, eller går til grunne. Veien dit er full av bedrag og forstillelse, men la oss ikke bli forført av penger, porno og «det gode livet»; når dagen og timen kommer vil alt dette bli tatt fra oss, «useless eaters» som vi er…