Hjem Nyheter Israel krever boikott av Ben & Jerrys

Israel krever boikott av Ben & Jerrys

2

UTENRIKS Ben & Jerrys har besluttet å stoppe salg av iskrem i okkuperte palestinske områder. Israel krever nå at amerikanske delstater skal boikotte isgiganten.

Isgiganten Ben & Jerrys har besluttet at de fra og med utgangen av 2022 vil stoppe salg av iskrem i områder som er okkupert av Israel.

Israels ambassadør i USA, Gilad Erdan, forteller i et Twitter-innlegg at han har sendt klagebrev til guvernører i 35 amerikanske delstater der han har oppfordret disse til å iverksette tiltak mot Ben & Jerrys «antisemittiske» beslutning. Disse 35 delstater har fra tidligere iverksatt omstridte lover mot israelsk boikott.

Erdan beskriver Ben & Jerrys beslutning som «de facto adopsjon av antisemittisk praksis og delegitimering av den jødiske stat og delegitimering av det jødiske folk».

Les også:
Hvordan Israel skapte flyktningkrisen
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
2 måneder siden

Trodde det bare var små barn som skriker når de ikke får iskrem

Andreas
Andreas
2 måneder siden

Jødene bak Ben & Jerry’s (Ben Cohen og Jerry Greenfield) er venstreradikale agenter som ellers bruker sin ynkelige iskrem-merkevare til å gjøre sin del for å ødelegge den hvite verden.

Denne saken er bare et spill for galleriet; jøder gjør dette fra tid til annen for å manipulere goyim til å tro at de ikke alle er onde – men det er de.