Hjem Nyheter Israel krever boikott av Ben & Jerrys

Israel krever boikott av Ben & Jerrys

2

UTENRIKS Ben & Jerrys har besluttet å stoppe salg av iskrem i okkuperte palestinske områder. Israel krever nå at amerikanske delstater skal boikotte isgiganten.

Isgiganten Ben & Jerrys har besluttet at de fra og med utgangen av 2022 vil stoppe salg av iskrem i områder som er okkupert av Israel.

Israels ambassadør i USA, Gilad Erdan, forteller i et Twitter-innlegg at han har sendt klagebrev til guvernører i 35 amerikanske delstater der han har oppfordret disse til å iverksette tiltak mot Ben & Jerrys «antisemittiske» beslutning. Disse 35 delstater har fra tidligere iverksatt omstridte lover mot israelsk boikott.

Erdan beskriver Ben & Jerrys beslutning som «de facto adopsjon av antisemittisk praksis og delegitimering av den jødiske stat og delegitimering av det jødiske folk».

Les også:
Hvordan Israel skapte flyktningkrisen
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
10 måneder siden

Trodde det bare var små barn som skriker når de ikke får iskrem

Andreas
Andreas
10 måneder siden

Jødene bak Ben & Jerry’s (Ben Cohen og Jerry Greenfield) er venstreradikale agenter som ellers bruker sin ynkelige iskrem-merkevare til å gjøre sin del for å ødelegge den hvite verden.

Denne saken er bare et spill for galleriet; jøder gjør dette fra tid til annen for å manipulere goyim til å tro at de ikke alle er onde – men det er de.