Hjem Nyheter Israel påvirket valget i USA for at Trump skulle vinne

Israel påvirket valget i USA for at Trump skulle vinne

5

JØDISK MAKT Det var ikke Russland som påvirket presidentvalget i USA 2016. Det var Israel.

FBI-dokumenter som tidligere har vært hemmelige viser at det fantes tette kontakter mellom Israel og den blivende amerikanske presidenten Donald Trumps valgkampanje.

Muellerundersøkelsen som ble gjennomført for å undersøke om det fantes noen russisk påvirkning på valget i 2016 oppdaget også Israels påvirkningsoperasjoner på samme valg, men dokumentene har gjennomgått omfattende redigering for å ikke avsløre særskilt ømfintlige opplysninger.

De nylig slupne, men maskerte FBI-dokumentene viser at Israels regjering kontaktet Trumps presidentvalgkampanje og tilbød «viktig etterretningsinformasjon».

I et av de slupne dokumentene advarer en tjenestemann som ser ut til å være en israelsk minister om at «Trump vil beseires om vi ikke griper inn».

Han meddelte også overfor en av kampanjelederne at «nøkkelen ligger i dine hender».

De tidligere hemmeligstemplede dokumentene ble sluppet på begjæring i forbindelse med en rettsforhandling som berører medieforetakene AP, CNN, The New York Times og Washington Post.

De offentliggjorde dokumentene viser at det var Israel, ikke Russland, som i hemmelighet påvirket det amerikanske presidentvalget.

Opplysningene er stort sett blitt ignorert i USA

Journalisten og forfatteren Alison Weir skriver at alle ovenstående nyhetsforetak, utenom ett av dem, i sin nyhetsformidling har ignorert den åpenbare koblingen mellom Israel og det amerikanske presidentvalget i 2016.

Israelske medier har derimot vært raske til å rapportere om det.

”Nylig slupne FBI-dokumenter viser at Roger Stone, en kampanjeledere under Trumps kampanje i 2016, hadde en eller flere toppmøter med den israelske regjeringen som ville hjelpe den republikanske kandidaten med å vinne presidentvalget”, skrev israelske i24 News.

”Spennende antydninger om påståtte hemmelige kontakter kom i lyset av nylig slupne FBI-dokumenter”, skrev Ha’aretz.

Den første avisen til å rapportere om saken var The Times of Israel:

FBI-dokumentene, som inneholder lange strøkede avsnitt, inneholder en uttrykkelig henvisning til Israel og en til Jerusalem, og en serie møter med en minister, en kabinettsekretær, en minister uten offentlig post i kabinettet som håndterer spørsmål om forsvar og utenrikspolitikk, [og] med SM […].

The Times of Israel påpeker at «SM» henviser til Benjamin Netanyahu, Israels statsminister.

En henvisning til den ikke navngitte SM i materialet lyder som følger: «På eller rundt 28. juni 2016 meddelte [navnet strøket] Stone: «Reiser tilbake til D.C. etter konsultasjoner som hastet med SM i Roma. Må treffe treffe deg onsdag kveld og med DJ Trump torsdag i [New York City].» Netanyahu gjorde et statsbesøk til Italia mot slutten av Juni 2016.

Netanyahu og Hanegbi påvirket USA-valget

Avisen påpeker også at «den israelske regjeringen hadde en minister uten kabinettpost, Tzachi Hanegbi, som ble utnevnt i mai med ansvar for forsvar og utenriksspørsmål».

Ha’aretz skriver også att Hanegbi er den trolige kontaktmannen, og bekrefter at han «var i USA på de datoene som nevnes og til stede blant annet når det første israelske eksemplaret av stridsflyet F-35 ble rullet ut fra en Lockheed Martin-fabrikk i Fort Worth, Texas.»

Flyet ble overlevert som en gave til Israel, som også er det eneste landet utenom USA selv som har tillatelse til å modifisere F-35-flyene selv, både bevæpning og elektronikk, for å få skreddersydde løsninger mot sine fiender.

En skriftlig erklæring som tidligere har vært hemmeligstemplet av FBI lyder:

På eller rundt 12. august 2016 meddelte [navn strøket] Stone, «Oppfattet, hei fra Jerusalem. Noen fremskritt? Han kommer til å beseires om vi ikke griper inn. Nøkkelen ligger i dine hender! Tilbake i USA neste uke.»

Et annet avsnitt av samme erklæring lyder:

Den 20. august 2016 sa Corsi til Stone at de trengte å møte [navn strøket] for å avgjøre «hva, om noe, Israel planlegger å gjøre i oktober.»

Corsi er en henvisning til Jerome Corsi, en filosemittisk kommentator og forfatter, kjent for sine ekstremistiske uttalelser.

Roger Stone, som i lang tid har vært Trumps betrodde og som arbeidet med Trumps valgkampanje, ble dømt på alle syv tiltalepunkter mot ham under Muellerutredningen, for å sammen med Russland ha konspirert i en påvirkningskampanje mot USA for å få Trump valgt til president.

Stone har hele tiden benektet at han har gjort noe feil, og kritisert anklagene mot ham for å være politisk motiverte, først og fremst fra demokratisk hold. Det amerikanske advokatsamfunnet kom frem til at Muellers utredning «ikke fant tilstrekkelige bevis for at president Donald Trumps kampanje ble koordinert med Russland for å påvirke valget i 2016».

Dype koblinger till Arthur Finkelstein

Ha’aretz skriver også at «et uforholdsmessig antall personer som ble gransket eller utspurt i Muellers undersøkelse – oligarker, rådgivere og IT-spesialister – også hadde koblinger til Israels etablissement».

Det er kanskje verdt å nevne at både Stone og Trumps dømte kampanjesjef Paul Manafort samarbeidet nært med med Netanyahus legendariske strateg og den verdensledende skittkastingskampanjelederen, den nå avdøde Arthur Finkelstein. De, og andre, var kjent som «Arthurs gutter».

Arthur Finkelstein med sin venn Benjamin Netanyahu i 1999.

Den homofile politiske konsulenten Arthur Finkelstein var den som fikk Netanyahu frem til makten gjennom en særlig stygg skittkastingskampanje mot hans politiske motstander Shimon Peres.

Hans siste innsats i livet var å drive lobbyvirksomhet for å fremme Viktor Orbán som Ungarns statsminister gjennom å sverte jøden György «Gerorge Soros» Schwartz og utpeke ham til landets fiende.

Det amerikanske justisdepartementet forsøkte først å beholde hemmeligstemplingen av FBI-dokumentene. USAs assisterende riksadvokat, jøden Aaron Zelinsky, hevdet at en offentliggjøring av dokumentene ville true pågående utredninger og «tredjeparters integritet». De slupne dokumentene antyder at en av disse tredjeparter var staten Israel.

Zelinsky er en filosemitt som lenge var en del av Muellers team. Han hadde tidligere bodd i Israel og arbeidet som jurist for Israels høyeste domstol. Nå for tiden er han aktiv i Baltimores synagoge som har tette kontakter med Israel, skriver Alison Weir.

Alle sterke kandidater har jødisk finansiering

Weir nevner også at Trumps finansiærer er jøder, ofte med doble statsborgerskap, det vil si israelske statsborgerskap. Trumps viktigste finansier og mentor har vært jøden Sheldon Adelson som også offentlig har uttalt at han angrer på at han har tjenestegjort i den amerikanske hæren, fremfor den israelske.

Men også det demokratiske partiet finansieres av jøder som helt klart har pro-semittiske egeninteresser. Bill og Hillary Clinton ble blant annet finansiert og kjøpt av den israelske storfinansmannen Haim Saban. Faktum er at mange av Demokratenes presidentkandidater er blitt finansiert og kjøpt av israelere.

Blant annet skal den homofile Pete Buttigieg ha blitt finansiert og kjøpt av 18 israelske dollarmilliardærer.

Som om det ikke var nok, skal flere av disse pengesterke jødene også ha samarbeidet på andre områder, for pro-semittiske egeninteresser. Sheldon Adelson og Haim Saban samarbeidet i 2015 om et toppmøte i Las Vegas, på Adelsons Mandalay, for å samle inn penger gjennom kampanjer og aktivisme for Israels skyld. Minimumsdonasjonen for anledningen var 1 million dollar.

I løpet av 2018 samarbeidet Saban med den republikanske og jødiske finansmannen Paul Singer over en politisk middag med Trumps «fredsgruppe»,  dette i forkant av en signering av den såkalte «fredsplanen» for Midtøsten og «problemet Palestina».

CIAs forhenværende etterretningsoffiser Philip Giraldi skriver at justisdepartementet burde slippe ut alle deler som gjelder Israel.

Vi vet allerede at Israel grep inn gjennom [Trumps rådgiver og jødiske svigersønn] Jared Kushner og Michael Flynn for å forstyrre en FN-avstemning mens Barack Obama fremdeles var president. Amerikanerne trenger å få vite alle fakta om ytre innblanding i vårt valg og vår utenrikspolitikk. Vi gir Israel mer enn 10 millioner dollar om dagen og har rett til å få vite i hvilken grad Israel var skyldig i å korrumpere våre valgte politikere og manipulere vår valgprosess.

Les også:
Dokumentar: Den jødiske lobbyen i USA
«Den israelske lobbyen er USAs største problem»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Mektige jøder til høyre, venstre og i sentrum, foran og bak.. Uansett om det er Trump eller Clinton; jødene får det som de vil. Store pengeoverføringer og militærteknologi til det kriminelle hovedkvarteret i Midtøsten, samt spyttslikkende lydighet overfor AIPAC, ADL, SPLC, og andre jødiske organisasjoner i USA. Clinton ville ha gitt dem nye kriger i Midtøsten og kanskje mot Russland, og Trump har gitt dem Jerusalem som hovedstad, og støtte til land grab overfor palestinerne, som bare kan drømme om en egen stat.

Johan G
Johan G
2 år siden

De trakk fokuset vekk fra seg selv ved å lage mye oppstyr om Russland. En taktikk de har anvendt så mange ganger. Så hver gang noe blåses opp i jødemedia bør folk heller tenke på om ikke det er en avledningsmanøver, hva er det de forsøker å trekke fokus vekk fra?

Einar O
Einar O
2 år siden

Det er vel dette jødene kaller «konspirasjonsteori» og «jødehat», og håper folket biter på og ser en annen vei.

Roar
Roar
2 år siden

Trump gikk til valg med lovnader om det ene og det andre, og folket så et håp. Men etter at han ble president har han snudd tvert om og blitt det folket ikke ønsket – nok en president i tjeneste for (((The deep state))). Uansett hvilke av disse presidentkandidater som globalistene har satt frem for folket til å stemme på, så forblir det jødisk globalisme.

Espen
Espen
2 år siden

Men jødisk makt er «bare oppdiktet».

5
0
Hva synes du? Gi en kommentarx
()
x