Hjem Nyheter Israels regjering får panikk da høyesterett muliggjør innvandring fra Afrika

Israels regjering får panikk da høyesterett muliggjør innvandring fra Afrika

6

CHUTZPAH Israels høyeste domstol har tatt en beslutning om en definisjon på jøder som også inkluderer praktiserende jøder fra andre folkegrupper. Dette har fått Israels regjering til å bli nervøse, ettersom det muliggjør masseinnvandring fra Afrika.

En del av Israels grensegjerde. Foto: Idobi, (C BY-SA 3.0).

Israels høyeste domstol har opprettet en sekulær definisjon på begrepet jøde. Domstolen kom frem til at alle som praktiserer jødedom i fremtiden skal bedømmes å være jøder – selv om de ikke er etniske jøder.

Den nye definisjonen inkluderer altså ikke-jøder som har konvertert til jødedommen, samt afrikanske jøder. Alle disse kommer også til å inkluderes av Israels returneringslov, som sier at «alle jøder har rett» til å komme til Israel.

Landets statsminister, Benjamin Netanyahu virker mene at den eldre definisjonen på jøder er den korrekte, den som betyr at kun de som er etniske jøder skal betegnes som dette og at således konvertitter skal unntas retten til å flytte til den jødiske staten.

Ledelsen i Israel begynner nå å bli nervøse. Netanyahu uroer seg for at titusentalls afrikanere, arabere eller østeuropeere som praktiserer jødedom skal bestemme seg for å ville inn i Israel.

Da en journalist spurte statsministeren hvordan de skal takle en potensiell masseinnvandring skrøt Netanyahu av landets grensemur. Han mener at den velbevoktede grensen har holdt ute over en million afrikanere som ellers hadde «kollapset» og «invadert» Israel.

Domstolsbeslutningen har fått kritikk fra flere av de større partiene i Knesset. Et av dem annonserer at de ikke kommer til å delta i noen politiske allianser som ikke prioriterer å gjeninnføre det etniske aspektet til returneringsloven – alt for å bevare det jødiske folket, lyder sionistenes retorikk.

Israel har i dag et program som kalles «Nativ», som sparsommelig tillater en del østeuropeiske jøder å flytte til den jødiske staten. I så fall må de også tjenestegjøre i landets militærmakt IDF.

Også denne magre innvandringen til landet er for mye for de fleste israelere. Et medlem i Knesset kalte de innvandrende ikke-jødene for «Shiksas», et nedsettende kallenavn for ikke-jødiske kvinner. Han mente også at alle jøder som bestemmer seg for å gifte seg med en ikke-jøde bør avskys av sin familie.

Les også:
Israel gransker rasetilhørighet og svartelister ikke-jøder
Dagens video: Jødisk rabbiner innrømmer at hvitt folkemord er målet
Dagens video: Polsk professor reagerer på Barbara Spectre
Dagens video: Antirasisten Adolf Hitler

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Rase eller religion? Det første er det opprinnelige; et folk/en nasjon/etnisitet, eller rase om en vil, har som oftest en religion knyttet til seg, og bare de som tilhører gruppen regnes som «ekte». Kristendommen innførte prinsippet om at alle som tror på Jesus som Guds sønn er frelst og tilhører dermed flokken, uansett opprinnelse. Siden Israel av de fleste jøder regnes som «der Judenstaat», er det vanskelig for dem å anerkjenne andre enn «ekte» jøder, dvs de som har en jødisk mor. Konvertitter blir ikke regnet som «ekte», uansett.

Arier
Arier
1 år siden

Jødenes grenseløse rasisme er åpenbar. De forbeholder seg en jødisk stat bare for jøder, men postulerer for alle hvite land masiv ikke-hvit innvandring. Jødene bruker ikke-hvite som våpen mot hvite. Se Barbara Spectre.Som jødinne i Sverige forteller at jøder spiller en ledende rolle i transformasjonen av Europa til Afrika. Hun sier det en transformasjon som må skje ellers lykkes jødene ikke i folkemordet på hvite.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Jødene står i spissen for masseinnvandring og raseblanding til Europa, men selv vil de ikke ha masseinnvandring av rasefremmede. Det hadde vært langt mer logisk å plassert såkalte flyktninger i Israel og områder nærliggende flyktningenes egne hjemland, enn å dirigere de hele veien til Europa.

https://eu-browse.startpage.com/av/anon-image?piurl=http%3A%2F%2Fstonetoss.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F05%2Fopen-borders-for-israel-comic.png&sp=1616098905T2bc3dc88a3c3a7c5b77b2dfbb49ea5199f2769883ee8256b4e76624a31d4391a

#OpenBordersForIsrael

Moderne kjetter
Moderne kjetter
1 år siden

La disse hyklerne få smake sin egen medisin.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Oy vey. Er enig i at masseinnvandring er noe man absolutt bør bekymre seg over, men igjen klarer jeg ikke å føle synd på jøder ettersom de fleste er anti-hvite og gnir seg i hendene over at Europa blir invadert, og de som skulle mene noe annet forblir stort sett tause. Det er ytterst få jøder som faktisk støtter vår sak og som sier det rett ut, og de få som gjør det støtter til tider også andre ting som ikke er bra for oss. Så, vanskelig å føle synd om dem.