Hjem Nyheter Jødisk avis hyller «mangfoldet» i Bidens jødiske regjering

Jødisk avis hyller «mangfoldet» i Bidens jødiske regjering

6

JØDISK MAKT Jødiske Dagens Nyheter hyller det såkalte mangfoldet i Joe Bidens administrasjon, der de ti høyeste posisjonene har blitt gitt til jøder.

Deler av Joe Bidens kabinett.

Som Frihetskamp nylig kunne rapportere så er det nye kabinettet utnevnt av USAs president Joe Biden det mest jødiske noensinne i landets historie. For eksempel er justisministeren, finansministeren, sjefen for CIA og stabssjefen for Det hvite hus alle jøder.

Det nye kabinettet får nå skryt av den jødiskeide dagsavisen i Sverige Dagens Nyheter, som hyller «mangfoldet» i administrasjonen. De som ikke er jøder tilhører for det meste andre såkalte minoriteter, som inkluderer for eksempel amerikanske urinnvånere, latinamerikanere, svarte, homofile og kvinner.

Ifølge DN, som siterer britiske BBC, er 50 % av kabinettmedlemmene ikke-hvite menn. Blant «hvite menn» regnes imidlertid jøder, hvilket betyr at det faktiske antallet hvite menn i Biden-administrasjonen er forsvinnende liten.

Det er en klart høyere andel av såkalte minoritetsfolk enn i Obama-administrasjonen, der 41 prosent var minoriteter (unntatt jøder) og betydelig høyere enn i Trumps, der 17 prosent tilhørte en ikke-jødisk minoritet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Men… det er vel fordi jødene er så flinke, især mht økonomi og finans, men også mht sikkerhet, overvåkning og jus, etc? At de utgjør bare 2-3% av USAs befolkning betyr ingen ting; Biden har sikkert tenkt at han må ha med de beste og mest dedikerte på alle områder, og da skal nok alt det Trump gjorde av ugagn rettes opp temmelig kvikt. At en ministat i Midtøsten tjener på det har ingen ting med saken å gjøre! Det må jo alle forstå, også dumme goyim!

Catabienze
Catabienze
1 år siden

Uavhengig av hvem de er, har de en oppgave foren seg med å få slutt på fattigdommen i USA. At de i stedet for å opprettholde kriger og starter nye kriger ute i verden, bruker pengene på USA’s befolking og de mange hjemløse. At de skaper arbeidsplasser, og at alle får et sted å bo og at alle har mat, klær og helsehjelp. Alle regjeringer i verden burde sett på det som sin fremste oppgave i stedet for å lage mer elendighet for sine egne innbyggere og rundt om kring i verden. Og så må de hjelpe reelle flyktninger, og… Les mer »

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

2% av befolkningen, men likevel den største makt. Hva tenker hvite, svarte og gule om det?

trackback
6 måneder siden

[…] Jødisk avis hyller «mangfoldet» i Bidens jødiske regjering […]