Hjem Nyheter Jødisk avis hyller «mangfoldet» i Bidens jødiske regjering

Jødisk avis hyller «mangfoldet» i Bidens jødiske regjering

JØDISK MAKT Jødiske Dagens Nyheter hyller det såkalte mangfoldet i Joe Bidens administrasjon, der de ti høyeste posisjonene har blitt gitt til jøder.

Deler av Joe Bidens kabinett.

Som Frihetskamp nylig kunne rapportere så er det nye kabinettet utnevnt av USAs president Joe Biden det mest jødiske noensinne i landets historie. For eksempel er justisministeren, finansministeren, sjefen for CIA og stabssjefen for Det hvite hus alle jøder.

Det nye kabinettet får nå skryt av den jødiskeide dagsavisen i Sverige Dagens Nyheter, som hyller «mangfoldet» i administrasjonen. De som ikke er jøder tilhører for det meste andre såkalte minoriteter, som inkluderer for eksempel amerikanske urinnvånere, latinamerikanere, svarte, homofile og kvinner.

Ifølge DN, som siterer britiske BBC, er 50 % av kabinettmedlemmene ikke-hvite menn. Blant «hvite menn» regnes imidlertid jøder, hvilket betyr at det faktiske antallet hvite menn i Biden-administrasjonen er forsvinnende liten.

Det er en klart høyere andel av såkalte minoritetsfolk enn i Obama-administrasjonen, der 41 prosent var minoriteter (unntatt jøder) og betydelig høyere enn i Trumps, der 17 prosent tilhørte en ikke-jødisk minoritet.