Hjem Nyheter Norden Kina advarer befolkningen mot flerkulturen i Sverige

Kina advarer befolkningen mot flerkulturen i Sverige

4

FLERKULTUR Den kinesiske ambassaden i Stockholm advarer igjen sine innbyggere mot å reise til Sverige på grunn av all volden.

Kina er et mektig land. Foto: PxFuel.

Statlige kontrollerte medier i Kina har videreformidlet advarsler fra landets ambassade i Stockholm om at Sverige er et farlig land.

Kinas statlige organisasjon CCTV rapporterte i helgen at kinesere i Sverige ranes med kniv og pistol. De har rapportert om kriminalitet, reiseadvarsler og innstilte næringslivsdelegasjoner.

Kinesiske medier begynte for et drøyt år siden å advare sine landsmenn mot Sverige. Björn Jerdén, som er sjef for Asia-programmet til Utrikespolitiska institutet, sier at de mer og mer publiserer advarsler om Sverige i Kina. Tidligere ble dette rettet mest til landsmenn som befant seg i Sverige.

– Men nå kommer statlige kinesiske propagandaorganer med nye negative opplysninger om Sverige som publiseres i Kina. Jeg synes likevel at det er for tidlig å trekke sikre konklusjoner av dette. Hvis det skulle gjentas igjen er det tegn på en ny utvikling, sier Björn Jerdén.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Kina har helt rett, folk bør advares mot flerkulturen i Sverige.

Jan-Christopher
2 år siden

Statlige kinesiske medier kalles propagandaorganer mens vestlig media kalles nyheter…

Heimdal
Heimdal
2 år siden

Det nye Sverigestan kan legges i samme skuffen som Sør-Afrika over reisemål av farefylte turer…de innvandringskåte folkeutbyttingsdisiplene avfeier selsagt slike ytringer som «intolerant fremmedfientlig hatpropaganda med opphav i konspirasjonsteorier». Så spørs det da om de fascistiske «anti-fascistene» (anti-hvite) nå vil fordømme kineserne som nazisvin og utvider hathorisonten sin av målrettete hatobjekter å kicke ned på, nå som Kina advarer befolkningen mot flerkulturen i Sverige.

Richard
2 år siden

Fenomenet Sverige er desverre godt kjent og benektes vel kun av socialdemokratene.