Hjem Nyheter Norge Landeveisrøvere møtte håndfast motstand

Landeveisrøvere møtte håndfast motstand

ØSTFOLD: Alt gikk ikke etter planen da to landeveisrøvere med «motorproblemer» vinket inn en hjelper på E18.

Rundt samme tid som hestehoven kryper opp av grøftekanten, innledes sesongen for landeveisrøverne langs norske veier. For to menn med «motorproblemer» på E18 mellom Oslo og Askim gikk imidlertid ikke alt som forventet da Martin Hovin stoppet for å være behjelpelig torsdag.

En av mennene hadde komme ut i veibanen og vinket Hovin inn til siden. I veikanten sto en bil, og den andre mannen sto med hodet under panseret og ga inntrykk av at han skrudde.

27-årige Hovin forteller hva som skjedde:

Da jeg gikk bort til bilen deres, så gikk den første mannen til bilen min og snoket. Bilen var full av hjelmer, kjøreutstyr og hjul, så jeg gikk bort og dro ham ut av bilen. Da kom han som «skrudde», bort, og begge ble aggressive, og det ble basketak.

Hovin mottok et slag på nesa. Han tok igjen ved først å dytte vekk den minste av mennene, for så å slå den andre på nesa så den knakk. Da den første mannen kom tilbake, tok Hovin tak i håndleddet hans.

– Jeg rev til så jeg hørte at han ikke trivdes. Jeg kom meg bort fra dem, smekket igjen døra på bilen og spant av gårde.

De to mennene snakket engelsk. Bilen deres hadde norske skilt, men disse kan ha vært stjålet, sier stasjonssjef Trond Widme ved Indre Østfold politistasjon.

Kilde:

Martin (27) skulle bare hjelpe mennene som sto i veikanten på E18