Hjem Nyheter Ligger fortsatt i koma

Ligger fortsatt i koma

4

SVERIGE Den 10 år gamle jenta som ble fraktet med ambulansehelikopter til Umeå universitetssykehus, etter å ha blitt overfalt i en flerkulturell bydel, holdes fortsatt i koma. Samtidig spres bilder på sosiale medier av den hardt skadde jenta.

Frihetskamp rapporterte sist lørdag ​​om at en 10 år gammel jente var blitt overfalt på en lekeplass i den flerkulturelle bydelen Morö Backe, i Skellefteå. Ifølge opplysninger til Nordfront ble jenta funnet i en skogkant like ved, naken og kvalt.

Overfor Nordfront har imidlertid ikke Skellefteå-politiet ønsket å bekrefte eller avkrefte om de mistenker en seksualforbrytelse. På den annen side etterforskes forbrytelsen som et drapsforsøk.

Jenta måtte raskt fraktes med ambulansehelikopter til Umeå universitetssykehus, rundt 140 kilometer unna. Skadene hennes skal være så omfattende at hun holdes i koma.

Ifølge opplysninger til Nordfront skal de imidlertid forsøke å vekke jenta i løpet av de neste dagene.

Jentas mor har lastet opp et bilde på sosiale medier av datteren som ligger i koma. Å publisere bilder av ofre for innvandrerkriminalitet ble i Sverige kriminalisert i 2018 ettersom det forårsaket massiv kritikk mot landets innvandringspolitikk.

Bilde delt av jentas mor på sosiale medier. Sensur av Nordfront.

En 14 år gammel gutt av afrikansk opprinnelse er identifisert som den antatte gjerningsmannen på sosiale medier, noe som ikke kan bekreftes da det ikke finnes offentlige dokumenter i saken, gitt den mistenktes alder.

Ifølge kilder til Nordfront skal det imidlertid dreie seg om en ikke-svensk gjerningsmann i den alderen, som tidligere har måttet bytte skole på grunn av angrep på jenter og lærerinner.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Håper at hun overlever og kommer seg, og at den antatte mørkhudede berikeren blir tatt og får sin straff. Men han var vel mindreårig(?), psykisk ustabil og kanskje utilregnelig(?), så da ender det med sosiale tiltak og «rehabilitering», mest sannsynlig.

J.H
J.H
6 måneder siden

Faen med helt utrolig, kriminalisere det å vise bilder av ofre for flerkulturen? De vet så godt at omfanget er stort, at masseinnvandringen har påført svensker en hel masse lidelser, men velger altså å straffe dem som snakker ut og viser ofre for flerkulturen. Satans folkeforrædere!

trackback
6 måneder siden

[…] Skellefteå politi ønsket i forrige uke ikke å kommentere Nordfronts mistanke om seksualforbrytelse, men nå skriver Aftonbladet at den pågrepne, som er en afrikansk 13 år gammel gutt, også er siktet for grov voldtekt av barn. Han skal også tidligere vært nødt til å bytte skole ettersom han angrep jenter og lærerinner. […]

trackback
6 måneder siden

[…] Ligger fortsatt i koma […]