Hjem Nyheter 10 år gammel jente overfalt i flerkulturell bydel – ligger i koma

10 år gammel jente overfalt i flerkulturell bydel – ligger i koma

4

SVERIGE En 10 år gammel jente er fløyet med ambulansehelikopter fra Skellefteå til Umeå universitetssykehus. Ifølge opplysninger til Nordfront ble hun funnet naken og kvalt i en av byens mest flerkulturelle bydeler.

Morö Backe sentrum.Foto: Stefan PerssonCC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Det var i løpet av torsdagen at en jente som i media beskrives som «under 15 år» ble funnet skadd i et skogsområde i Morö Backe i Skellefteå. Jenta ble fløyet med ambulansehelikopter til Umeå universitetssykehus, hardt skadd, sier Lars Persson, fungerende lokalpolitiområdeleder i Skellefteå til SVT.

Ifølge opplysninger til Nordfront skal jenta kun være 10 år gammel og ha blitt funnet naken og kvalt. Skadene hennes skal være så alvorlige at hun holdes i koma.

Overfor Nordfront ønsker ikke Lars Persson å bekrefte eller avkrefte opplysningene om at det er tegn til seksualforbrytelser, men understreker at saken etterforskes som et drapsforsøk.

– Det er slik at vi for tiden jobber med utgangspunkt i lov om unge lovbrytere, noe som gjør det litt spesielt. Det er ikke som når man etterforsker voksne, sier Persson og legger til at forundersøkelseslederen kan velge å gå ut med mer informasjon senere.

Politiet har opplyst at en gutt, også han under 15 år, er mistenkt for ugjerningen. Om de to barna kjenner hverandre er ikke noe politiet ønsker å gå ut med.

– Jeg har ingen informasjon om det, men det er ingen slektskap, sier Lars Persson til SVT.

Han ønsker heller ikke å si til Nordfront om det er noen stor aldersforskjell mellom fornærmede og den antatte gjerningsmannen.

– Foreløpig legger politiet kun til grunn at begge er under 15 år, sier Persson.

For øvrig er de svært hemmelighetsfulle om det som skjedde, bortsett fra at de nå sitter i avhør. Morö Backe er en av Skellefteås mest flerkulturelle bydeler, men Nordfront har i skrivende stund ingen informasjon som kan bekrefte eller avkrefte at dette dreier seg om innvandrerkriminalitet.

I forrige uke ble en 12 år gammel gutt utsatt for mordforsøk av en 16-åring. Gutten skal ha blitt knivstukket av 16-åringen innendørs på en adresse i kommunen. Ifølge politiet er det ingen sammenheng mellom sakene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
6 måneder siden

Den ikke aldeles urimelige antagelsen er vel at denne jenta ble utsatt for multikulturell berikelse, gitt stedet der det skjedde? Hvite og svarte/fargede går ikke så godt sammen, til tross for all mulig propaganda og hjernevask i barnehage og skole, der «vi alle er like» og samtidig underlig forskjellige. Det multikulturelle eksperimentet koster, i form av mistrivsel og synkende sosial tillit, samt økning i kriminalitet, bl.a. drap. Og det er våre sosiale eliter, som stadig vekk blir ut- og innvalgt til høye posisjoner, som er ansvarlige for det.

J.H
J.H
6 måneder siden

Helt for jævlig tenker nok mange nordboere og slår i bordet, «men kall meg ikke rasist» tenker de etterpå og forblir tause.

trackback
6 måneder siden

[…] 9 år gammel jente overfalt i flerkulturell bydel – ligger i koma […]

trackback
4 måneder siden

[…] 10 år gammel jente overfalt i flerkulturell bydel – ligger i koma […]