Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Mark Collett: Vi behøver noe lignende Den Nordiske Motstandsbevegelsen i England

Mark Collett: Vi behøver noe lignende Den Nordiske Motstandsbevegelsen i England

5

INTERVJU Nordic Frontier intervjuet den politiske aktivisten og forfatteren Mark Collet om demografiske spørsmål, tiden i BNP, samt en omtalt debatt med tre jøder.

I avsnitt 116 av Nordic Frontier deltok den politiske aktivisten Mark Collett. Collett er blant annet forfatteren av boken The Fall of Western Man, men er mest kjent for sine slående kommentarer og filmer på Internett. Han har tidligere vært engasjert i British National Party (BNP) der han var leder for partiets ungdomsavdeling og fungerte som pressetalsmann. Dette inntil han ble tvunget ut av partiet etter en konflikt med partiets leder Nick Griffin.

Griffin hadde bedt Collet om å tone ned visse standpunkter og anpasse seg etter et mer populistisk budskap.

— Jeg har sagt mange ting som har blitt ansett som for radikalt, men det jeg har sagt har tilslutt vist seg å være sant. En sak som ikke alle syntes noe særlig om var at jeg alltid ville snakke om hvite mennesker. For meg har det store spørsmålet alltid vært demografiske forandringer, forteller Collet og fortsetter:

— Det fantes mange andre spørsmål; seksuell degenerasjon, overgrep på barn, om ulike etniske grupper, kulturmarxismen i skolene, at vi holder på å fjernes fra historien og så videre. Men for meg var kjernen i alt dette spørsmålet om det demografiske skiftet der vi blir en minoritet i vårt eget land. Alt annet kan løses om vi bare løser det demografiske problemet.

Collett fortalte også at han ser veldig positivt på utviklingen til Den Nordiske Motstandsbevegelsen og at han kunne ønske å se en lignende organisasjon i England. Collet anser at Den Nordiske Motstandsbevegelsen rekrutterer svært gode medlemmer og aktivister, hvilket også merkes tydelig utad.

Problemet med BNP, ifølge Collett, var at man stilte for få krav til medlemmene, men også at personene lengst opp i ledelsen var redde for å miste sin makt. Det gjorde at man detaljstyrte organisasjonen og derfor ikke anvendte seg av den kompetanse som fantes blant deres medlemmer.

I andre halvdel av programmet diskuteres en omtalt debatt som nylig fant sted mellom Mark Collett og tre jøder fra The Israel Advocacy Movement (IAM). Det ble holdt diskusjoner om sionisme og jødisk makt, der Collett stilte spørsmålstegn ved jødisk makt-bevegelsens hykleri der de angriper etnonasjonalister som ønsker å bevare sitt eget folk.

IAM fjernet senere debatten fra YouTube og forklarte sin avgjørelse med at «tonen og den anti-jødiske rasismen» skulle bryte med YouTubes retningslinjer. Men de som lytter til avsnittet kan se at Collett var ganske høflig og respektfull gjennom hele debatten og at de kilder han førte frem for sine argumenter i mange tilfeller var jødiske. Den virkelige årsaken til at IAM tok bort debatten virker istedet til å være at Collett gikk seirende ut av debatten.

Debatten publisert på BitChute:

Mark Collett diskuterer den omtalte debatten på Know More News:

Se også Mark Colletts YouTube-kanal HER.

Relaterte artikler:
Mark Collett diskuterer kollapsen av ytringsfriheten i Storbritannia
FILM: Hvordan Israel-lobbyen kontrollerer USA
FILM: Jødespørsmålet forklart på fire minutter
FILM: Homolobbyens seksualisering av barn

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
3 år siden

Tror Den Nordiske Motstandsbevegelsen behøves over hele Europa. Og det NÅ!
Mark Collett har jeg hørt en god del av fra før, men var ikke kjent med Know More News.

Johan G
Johan G
3 år siden

I England, Rothschilds høyborg, eksisterer ikke ytringsfrihet. Jødisk makt dominerer der, dessverre.

England: Et folk underkuet av sovjetiske lover: https://www.frihetskamp.net/england-et-folk-underkuet-av-sovjetiske-lover/

England: I Gulag for «tankekriminalitet»: https://www.frihetskamp.net/england-i-gulag-for-tankekriminalitet/

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Mark Collett er en klok og belært person. Det er godt det finnes dem som taler fra hjertet, uten berøringskrekk.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Motstandsbevegelsen viser veg! Mens andre kneler for globalister, forhandler med folkeforrædere, roter seg bort i nedtoning og «taktikk», eller tror det hele bare er en artig lek, så går Motstandsbevegelsen fremover, kompromissløse, rakryggete, og med det største alvor. Ikke rart bevegelsen er et forbilde for svært mange, både nasjonalt og internasjonalt.

trackback
3 år siden

[…] også: FILM: The Satanic Plan For Goyims Systemgransker om politisk sensur – hvem står bak? Mark Collett: Vi behøver noe lignende Den Nordiske Motstandsbevegelsen i England Nigel Farage peker ut den jødiske lobbyen: «De har umåtelig stor makt i USA» FILM: Hvordan […]