Hjem Nyheter Medias makt påvises av undersøkelse – Trump kunne ha vunnet om flere...

Medias makt påvises av undersøkelse – Trump kunne ha vunnet om flere visste om Biden-skandalene

MEDIEMAKT En bredere kjennskap til opplysninger som var til fordel for Donald Trump, alternativt til ulempe for Joe Biden hadde resultert i Trump-seier ifølge en ny undersøkelse.

Om flere demokratiske velgere kjente til en eller flere opplysninger til fordel for Donald Trump og til ulempe for Joe Biden, hadde Trump sannsynligvis seiret i de viktige velte-statene ifølge en ny undersøkelse av The polling company. Dette da enkelte av de som svarte at de ikke kjente til opplysningene oppgir at de hadde latt være å stemme på Biden eller kanskje stemt på Trump i stedet.

Blant de opplysninger som er til ulempe for Biden finnes det anklagelser om seksuelle overgrep mot Tara Reade som dessuten i ulike deler får støtte av åtte vitner, eller de mistanker som nå utredes av FBI om at familien Biden er innblandet i en korrupsjonsfloke i mangemillionklassen med et regimetilknyttet kinesisk selskap.

De opplysninger som ifølge undersøkelsen var til fordel for Trump, var blant annet at 11 millioner jobber ble skapt mellom mai og september i år, at tre fredsavtaler ble forhandlet frem i Midtøsten mellom arabiske land og Israel, at USA for tiden eksporterer mer olje enn man importerer og at Trump-administrasjonen storsatset på utviklingen av en koronavaksine som dagene etter valget ble lansert som ferdig utviklet.

Også andre opplysninger vedrørende koronaviruset og effekten av nedstengingene i Europa, som peker mot at omfattende nedstenginger har vært ineffektive, siden smitten likevel har kommet tilbake, synes ha vært til fordel for Trump om de hadde vært mer kjent.

Den informasjonen som skulle ha hatt størst effekt, er ifølge undersøkelsen at USA er «energiselvstendig», mens den informasjonen som skulle hatt minst gjennomslag er den om europeiske nedstenginger da demokrater i stor utstrekning sier å ha vist om dette.

Medier «stjal valget» ifølge konservativ analysegruppe

Ifølge den konservative analysegruppen Media Research Center (MRC), som har bestilt undersøkelsen, har rapporteringen rundt de begge kandidatene vært vinklet til republikanernes ulempe, noe som i sin tur har hatt en stor påvirkning på valget ifølge en sammenligning MRC har gjort. Amerikanske nyhetsmedier har ifølge gruppen underrapportert fremgangene nevnt ovenfor, for Trump og anklagelser mot Joe Biden.

Ifølge MRCs leder Brent Bozell viser dette at valget ble rigget av mediene:

Det er udiskuterbart fakta at media har rigget valget. De amerikanske velgerne har blitt bevisst ført bak lyset. Under høydepunktet for skandalen rundt Hunter Bidens ærender utenlands gjorde mediene og IT-selskapene alt i sin makt for å mørklegge det hele. Twitter og Facebook begrenset spredningen av artiklene fra New York Post mens de liberale mediene unnlot det fra sin rapportering.

Nå vet vi hvilken effekt mørkleggingen har hatt. 4,6 prosent av Bidens velgere sier at de ikke skulle ha stemt på ham om de hadde kjent til dette. Denne skandalen kunne ha forandret utfallet av valget. Mediene og Silicon Valley var fullt bevisste om dette, så de forsøkte aktivt å hindre informasjonen fra å nå allmenheten. Det amerikanske folket fortjente å vite sannheten, men nå er det for sent.

Lesere som vil ha et mer detaljert bilde av undersøkelsen og MRCs konklusjoner oppfordres til å følge lenkene som finnes lengre opp i denne artikkelen.