Hjem Nyheter Norge Miljøpartiet vil ha færre norske barn og mer masseinnvandring

Miljøpartiet vil ha færre norske barn og mer masseinnvandring

11

FOLKEMORD Forræderpolitikerne i Miljøpartiet De Grønne motsetter seg Regjeringens ønske om at norske kvinner skal føde flere barn.

Fødselstallene i Norge er i fritt fall og har vært det i en årrekke, og det samme er gjeldende i Europa. I 2009 lå Norge som et av de mest fruktbare landene i Europa, og det med det historiske lavet tallet 1,98 (antall barn per kvinne).

Antallet barn har dog fortsatt å synke siden 2009, og var i fjor nede i historisk lave 1,62 barn per kvinne. Dette viser offisielle tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

Lite eller ingenting har blitt gjort med dette fra statlig hold, før nå. Regjeringen har nylig satt ned en arbeidsgruppe for å finne ut hva som skal til for å få opp fødselstallene.

– Lave fødselstall utgjør på sikt en stor utfordring for velferdsstatens bærekraft. Statsministeren og regjeringen er bekymret for den store nedgangen i antall fødsler, sier barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Helleland.

Noen som synes tiltaket er dårlig, er det folkefiendtlige Miljøpartiet De Grønne – som motsetter seg tiltak som skal oppfordre og legge til rette for at norske kvinner skal føde flere barn.

I stedet for flere norske barn, vil heller Miljøpartiet at man åpner grensene for den tredje verden og således erstatter etniske norske med innvandrere.

– En bedre politikk, hvis man ønsker å øke Norges innbyggertall, er å være mer åpen for omverden. Vi kan si velkommen til nye mennesker og anerkjenne at de er den mest verdifulle ressursen som finnes, sier Farid Shariati.

Shariati er sosialpolitisk talsperson for MDG og peker på at det er mange mennesker på flukt i verden, som en god grunn til at man bør importere mennesker fra tredje verden fremfor at det skal fødes flere norske barn.

Shariati er selv innvandrer, og støtter på sosiale medier blant annet folkefiendtlige Antirasistisk Senter, homobevegelsen, økt masseinnvandring, globalisering osv. Han ble i 2016 bøtelagt for narkotikabruk.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Thule
Thule
3 år siden

Johan G
Johan G
3 år siden

Alarmen burde gått for en stund siden, og folk burde stilt seg spørsmålet «hvorfor har fødselstallene sunket såpass, siden etterkrigstiden?» «Hva er det som ligger bak?» «HVEM er det som ligger bak?»

(((Globalistene))) bruker nå den lave fødselsraten som unnskyldning for å pøse på med flere rasefremmede. Man skaper altså et problem, for deretter tilby en såkalt løsning, som kun de vinner på!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
3 år siden

Du Farid kan åka hem och förespråka detta i ditt hemland och se hur det tas emot.
Jag skickar en blomma till din begravning.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Tommy har ingen planer om å returnere til sitt hjemland, eller…

Ville tro det var bedre politiske tider der nå med Sverigedemokratene som en betydelig maktfaktor i Riksdagen. I Norge har vi jo ikke et tilsvarende parti i parlamentet.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Asgaut
3 år siden
Asgaut
Asgaut
Svar til  Anonymsurfer
3 år siden

Påstanden om Limbeck er avvist tidligere i dag.
Den blir ikke mer korrekt av å gjentas (Limmy denne gang).

Tenk om man i stedet kunne diskutere sak.

Martin
Martin
Svar til  Asgaut
3 år siden

Det du tror er solide argument mot oss ender med å bli totalt skivebom, Asgaut. Man ser lett at du ikke følger med i timen.
For det første er ikke SD noe annet enn de andre partiene: et sionistparti som vil på sikt utrydde vårt folk, bare i et langsommere tempo.
Dessuten er Tommy Nyberg nordisk, ikke en somalier.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

I Oslo driver MDG bilistene til galskap med påbud og forbud, og helst vil de ha skyhøy pris på såkalt «fossilt» drivstoff, slik at bensin- og dieselbilene forsvant, akkurat som Macron i Frankrike. Og så får vi vite at de gjerne ser at norske kvinner bør føde ingen eller få barn, og importere svarte og brune fødemaskiner fra Afrika og Midtøsten, slik at det blir fart på utskiftningen av etnisk norske, for det går visstnok altfor tregt.

Martin
Martin
3 år siden

Hvem i all verden er det Farid Shariati tror han er som tar seg retten i å få være med å avgjøre vårt folks framtid!? Alt jeg ser er en person som fårespråker anti-Nordiskt hat!
Bare onde mennesker ønsker andre folkeslag dårlig, iallfall om det folk de ønsker å ta knekken på ikke har gjort vedkommende en flue fortred.
Jeg blir så forbanna av å se og høre hva folk daglig klare å lire ut av seg!

Berit-Anne
3 år siden

1,62 ?
Nei, det er enda verre …. Tallet for de etnisk norske er 1,40 ….. de har tatt med innvandrernes fødselstall slik at det ble 1,62.
60 000 barn blir født per år.
40 000 er fra etnisk norske …..
Alt er ca. tall …..

Arno
Arno
Svar til  Berit-Anne
3 år siden

Nettopp, Berit-Anne! Men jeg tror det reelle tallet for etnisk norske ligger på ca 1,0. da – slik du påpeker – det offisielle, løgnaktige tallet inkluderer avkom også fra innvandrere som formerer seg i et vanvittig tempo.

Tallet for «etnisk norske» nyfødte er nok like løgnaktig.

For øvrig skulle jeg vært villig til å sette en del kroner på at den utenlandske provokatøren her fra «Miljøpartiet», egentlig er efterkommer efter – til tross for sitt iranskklingende navn – de som sto bak folkemordet på perserne – et folkemord jödene årlig feirer i sin «Purim»-fest.