Hjem Nyheter Norden Motstandsbevegelsens demonstrajonstillatelse til 1. mai er klar

Motstandsbevegelsens demonstrajonstillatelse til 1. mai er klar

1. MAI Demonstrasjonstillatelsen for Den nordiske motstandsbevegelsens feiring av 1. mai er klar. Dessuten har man nå presentert hvem som kommer til å holde taler.

Foto/grafik: Motståndsrörelsen.se.

På 1. mai i år kommer Den nordiske motstandsbevegelsen til å feire den nordiske arbeideren med et torgmøte i Sundsvall. På mandag meddelte organisasjonen at demonstrasjonstillatelsen fra politiet nå er klar. På Motståndsrörelsen.se kan man lese:

Klokken 11.30 på Olof Palmes torg kommer Den nordiske motstandsbevegelsens nasjonalsosialistiske hylling av den nordiske arbeideren gå av stabelen mandag 1. mai. Torget ligger sentralt og om lag en kilometer fra sentralstasjonen.

Tillatelsen strekker seg frem til 15.00, men tilstelningen kommer med største sannsynlighet til å avsluttes en stund innen dette.

Tidiglere på dagen gikk man også ut med hvem som skal tale på første mai. Nordfronts egen nyhetsredaktør Simon Holmqvist er en av talerne. Dessuten kommer Pär Öberg fra Radio Nordfront og Motstandsbevegelsens riksråd til å holde tale, så vel som bokse- og dødsmetallegenden Anders «Morder-Anders» Gudmarsson.

Foto: Motståndsrörelsen.se.
Pär Öberg, Simon Holmqvist og Anders Gudmarsson skal holde taler i Sundsvall.

Parolen for årets 1. mai i Motstandsbevegelsens regi er «Brød til arbeiderne – blod fra politikerne!». Organisasjonen innbyr alle sympatisører til å komme til Sundsvall og delta.