Hjem Nyheter Nærmere 1 700 mistenkte pedofile arrestert i USA

Nærmere 1 700 mistenkte pedofile arrestert i USA

5

USA Nærmere 1 700 personer har blitt arrestert etter en to måneder lang granskning av nettpedofile i USA, rapporterer AP.

Illustrasjonsbilde

Av de arresterte mistenkes 308 for å selv ha begått seksuelle overgrep mot barn eller for å ha deltatt i produksjon av materiale hvor barn utsettes for overgrep. De øvrige arresterte mistenkes for å ha spredt eller vært i besittelse av overgrepsbilder.

Etterforskerne sier at de foruten produsenter har rettet seg mot mistenkte som har forsøkt å lokke barn på internett for seksuelle formål, og mot slike som har reist til andre stater eller land for å utnytte barn eller organisere menneskehandel.

Det amerikanske justisdepartementet bekreftet arrestasjonene på tirsdag.

– Seksuelle overgrep mot barn er avskyelig og skader de mest uskyldige og sårbare av alle. Vi må bruke lovens fulleste kraft mot gjerningsmennene, sier USAs justisminister William Barr i en uttalelse.

Den nasjonalt koordinerte etterforskningen ble gjennomført av enheter fra ICAC, som ble lansert av justisdepartementet for 20 år siden med formål å bekjempe pedofili på internett. Prosjektet har siden da ledet til over 95 000 arrestasjoner.

Den siste etterforskningen har også medført identifiseringen av 357 barn som har blitt utsatt for seksuelle overgrep i sammenheng med produksjonen av materialet. Over 18 500 påståtte forbrytelser mot barn har blitt gransket, skriver AP.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Er nok bare toppen av isfjellet

Geir O
Geir O
3 år siden

Minimum livstid burde det vært for pedofili. Det finnes ingen verre forbrytelse enn seksuelle overgrep og drap på barn.

Arild
Arild
3 år siden

Jeg lurer på hvor mange homofile det dreier seg om.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Tror faen det er langt flere pedofile i ledelser enn man aner. Om man snur litt på stenene i de politiske hus, så jeg er overbevist om at man kan finne en god del pedofile psykopater der, og gjerne med en Talmud i kofferten. Og setter man lupen over denne masete homolobbyen så tror jeg man vil oppleve at helvetes porter står på vidt gap. Pedofile lokker til seg barna med et fargerikt sirkus og forsøker å banke inn at «love is love!»

https://imgur.com/a/Q0mgNlz

Trond
Trond
3 år siden

Dette er nok bare småfiskene. De med makt blir vel som vanlig beskyttet, helt til det ikke lenger lar seg gjøre. Men fy faen, at det kan finnes så mange syke folk. Kvalmende