Hjem Nyheter Obamas bror: «Hvorfor får ingen si noe om jøder?»

Obamas bror: «Hvorfor får ingen si noe om jøder?»

2

JØDISK MAKT Barack Obamas afrikanske bror Malik Obama stiller det viktigste spørsmålet av alle på Twitter. Obama lurer på hvorfor ingen har lov til å si noe om jøder.

Malik Obama er halvbroren til USAs tidligere president Barack Obama. I motsetning til lillebroren bor Malik Obama i Kenya, hvor han blant annet har prøvd sin egen politiske karriere.

I 2016 skapte Malik Obama oppsikt da han offisielt støttet Donald Trumps presidentkampanje. Han skal også ha forsøkt å hjelpe brorens kritikere med å bevise at Barack Obama ikke var født i USA og at presidentskapet hans dermed var konstitusjonelt ugyldig. Og allerede i 2015 sa Malik blant annet at halvbroren Barack er en «rik snobb» som forlot sin egen familie.

«Han har ikke vært en ærlig mann, etter min mening, i hvem han er, hva han sier og hvordan han behandler folk», sa Malik om broren.

Nå har Malik Obama gått ut på Twitter og stilt et viktig spørsmål, som flere og flere afrikanere ser ut til å stille seg selv i dag: Hvorfor har man ikke lov til å si noe [kritisk] om jøder?

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roger M
Roger M
2 måneder siden

«To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize»

Trodla Gubben
Trodla Gubben
2 måneder siden

Malik treffer virkelig spikeren rett på hodet, så la verden spille domino for å velte jødene.