Hjem Nyheter Globalt Sionister forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute

Sionister forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute

SENSUR Google og «Britiske advokater for Israel» går sammen om å forsøke å stenge ned den alternative videoplattformen Bitchute. Det har blant annet blitt forsøkt å legge press på deres internettleverandør.

På Bitchute kan man blant annet finne videoer produsert av Motstandsbevegelsen. Skjermbilde: Bitchute.com

Google og den sionistiske organisasjonen «Britiske advokater for Israel» forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute.com.

Videoplattformen kunne inntil nylig lastes ned som en applikasjon (app) i Google playstore, men internettjenesten valgte å fjerne den. Ifølge Google brøt applikasjonen Playstores spampolicy, noe Bitchute har fornektet.

Bitchute er en videoplattform basert på ytringsfrihet, og tillater dermed tankekriminelle å publisere sine videoer på plattformen.

Man kan finne mange typer videoer der som ikke er tillatt på den jødiske videoplattformen Youtube. Høyest på listen over jødiske klager over plattformen er tillatelsen av «holocaust»-revisjonisme.

Den nordiske motstandsbevegelsen har dessuten publisert mange videoer på Bitchute.

Den sionistiske organisasjonen «Britiske advokater for Israel» har imidlertid ikke mye til overs for plattformens ståsted angående ytringsfriheten. Organisasjonens leder, Caroline Turner mener dette ikke er forenelig med å hindre spredningen av antisemittisme.

Derfor har Turner og hennes organisasjon kontaktet Bitchutes internettleverandører med den hensikt å presse dem til å si opp sin kundeavtale med Bitchute.

Turner uttaler dessuten:

Det er virkelig sjokkerende at det finnes så mye antisemittisk materiale på internettet og sosiale medier, og at så få har blitt domfelt for dette. Historien viser at dette er en farlig trend som må settes stopper for. Om forbrytelser begås, insisterer vi på at politiet tar ut påtale. Forhåpentligvis vil dette avskrekke andre fra å gjøre det samme.

Hun ønsker med andre ord å lovforfølge folk med meninger hun betrakter som uakseptable, men innrømmer selv at dette kan være utfordrende, dels fordi det ofte er vanskelig å identifisere individer som uttrykker seg på nettet, og dels fordi ytringsfriheten ofte står i veien for denne typen hard makt.

Bitchute var imidlertid nede i går i løpet av det amerikanske valget, men er i skrivende stund i fungerende tilstand igjen.