Hjem Nyheter Europa Sionister forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute

Sionister forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute

10

SENSUR Google og «Britiske advokater for Israel» går sammen om å forsøke å stenge ned den alternative videoplattformen Bitchute. Det har blant annet blitt forsøkt å legge press på deres internettleverandør.

På Bitchute kan man blant annet finne videoer produsert av Motstandsbevegelsen. Skjermbilde: Bitchute.com

Google og den sionistiske organisasjonen «Britiske advokater for Israel» forsøker å stenge ned videoplattformen Bitchute.com.

Videoplattformen kunne inntil nylig lastes ned som en applikasjon (app) i Google playstore, men internettjenesten valgte å fjerne den. Ifølge Google brøt applikasjonen Playstores spampolicy, noe Bitchute har fornektet.

Bitchute er en videoplattform basert på ytringsfrihet, og tillater dermed tankekriminelle å publisere sine videoer på plattformen.

Man kan finne mange typer videoer der som ikke er tillatt på den jødiske videoplattformen Youtube. Høyest på listen over jødiske klager over plattformen er tillatelsen av «holocaust»-revisjonisme.

Den nordiske motstandsbevegelsen har dessuten publisert mange videoer på Bitchute.

Den sionistiske organisasjonen «Britiske advokater for Israel» har imidlertid ikke mye til overs for plattformens ståsted angående ytringsfriheten. Organisasjonens leder, Caroline Turner mener dette ikke er forenelig med å hindre spredningen av antisemittisme.

Derfor har Turner og hennes organisasjon kontaktet Bitchutes internettleverandører med den hensikt å presse dem til å si opp sin kundeavtale med Bitchute.

Turner uttaler dessuten:

Det er virkelig sjokkerende at det finnes så mye antisemittisk materiale på internettet og sosiale medier, og at så få har blitt domfelt for dette. Historien viser at dette er en farlig trend som må settes stopper for. Om forbrytelser begås, insisterer vi på at politiet tar ut påtale. Forhåpentligvis vil dette avskrekke andre fra å gjøre det samme.

Hun ønsker med andre ord å lovforfølge folk med meninger hun betrakter som uakseptable, men innrømmer selv at dette kan være utfordrende, dels fordi det ofte er vanskelig å identifisere individer som uttrykker seg på nettet, og dels fordi ytringsfriheten ofte står i veien for denne typen hard makt.

Bitchute var imidlertid nede i går i løpet av det amerikanske valget, men er i skrivende stund i fungerende tilstand igjen.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Gøran M
Gøran M
2 år siden

Og den jødiske sensuren fortsetter å angripe ytringsfriheten. Det er ihvertfall ingen tvil hvilket totalitært samfunn de ønsker seg.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
2 år siden

Hvor er alle de som påstår seg å være for ytringsfrihet og mot meningsdiktatur? Hvor er deres protester?

N.S
N.S
2 år siden

Oy vey, shut it down…

Harald Feide
Harald Feide
2 år siden

Hvis Holyhoax virkelig var en slik åpenbar sannhet, burde beviset tale for seg selv. De innser imidlertidig at historien deres er piss, og bruker alle deres midler for å sensurere de som sprer den virkelige sannheten. At denne kvinnen kan snakke i favør for en gruppe og en løgn som er med på å ødelegge vestlig sivilisasjon, og at hun omtaler ytringsfrihet som en forbrytelse, burde være en vekker hos ethvert fornuftig menneske. Støtt Bitchute!

Johan G
Johan G
2 år siden

De vil ha monopol på informasjonsflyten og da tilegne seg mer makt. All politisk opposisjon, tanker og ideer som ikke samsvarer med deres agenda ønsker de fjernet, bokstavelig talt. Dette er globalisme, den nye verdensordenen, der et fåtall menn som ikke er stemt frem av folket skal sitte med all makt og diktere. Dette er hva nyttige idioter på venstresiden, disse venstreekstremister, hjelper frem. De hjelper de grådigste og mest kyniske kapitalister i verden til å få kontroll og til slutt styre over verdens folk. Alt for mye makt gitt til få personer er aldri bra. Nasjonalisme derimot går imot… Les mer »

Steinar
Steinar
2 år siden

De er fullstendig rabiate. De tåler ingen kritikk og anser kritikk mot dem som noe kriminelt som folk må straffes hardt for. Dette sier veldig mye om dem som personer, de tror de er guder med rett til å diktere i verden.

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Håper de ikke får det til.

Heimdal
2 år siden

«…hindre spredningen av antisemittisme»
Hva har de å skjule? Når noen har blitt kastet ut av alle restaurantene i en by, og alle byene i et land, og de fleste landene i verden gjennom hele historien…er det ikke da en mulighet for at det er de som har gjordt noe ondt, enn at det er alle restaurantene, alle byene og alle landene som har vært så ille mot de?

Cyberfash
Cyberfash
2 år siden

Jeg rådgiver alle her til å slutte, iallfall begrense, bruken av googles tjenester. Bruk firefox eller brave som nettleser, og duckduckgo eller startpage som søkemotor. Bruk protonmail til email. Dropp jewtube

Sturmgewehr
Sturmgewehr
2 år siden

Bitchute har allerede tatt ned et flertall Nasjonal Sosialistiske kanaler på sin side. Også lar dem noen få kanaler med dårligere innhold eller mindre følgere bli værende for og lage en falsk illusjon om at det er en ytringsfrihet platform. Dette er en taktikk som heter gatekeeping. Gatekeeping er en taktikk som blir brukt av personer som enten vil holde en viss visdom/makt for seg selv eller er rett og slett er onde og kriminelle. Vi blir forflyttet til mindre og mindre såkalte ekko kammer som zionistene selv er ansvarlig for og ha oppfunnet. Hvis såkalte «konspirasjons teorier» om andre… Les mer »