Hjem Nasjonal kamp Motstandsbevegelsen Sosialdemokrater i panikk etter at Motstandsbevegelsen aksjonerte

Sosialdemokrater i panikk etter at Motstandsbevegelsen aksjonerte

10

LØGNMEDIA Etter at Motstandsbevegelsens aktivister spredte propaganda i Vestby har det oppstått krise i den lokale Arbeiderparti-leiren, med sutring og løgner i lokalavisa som resultat.

Det er den øverste ledelsen i Vestby AUF som gråter ut i media etter at deres medlemmer har funnet Motstandsbevegelsens propaganda i Vestby. Nestleder Nicholas Willoughby og tidligere leder, nå økonomisk ansvarlig Hans-Markus Jensvold Κverneng har tatt lokalavisa med på omvisning og presentert sitt arbeid i form av bortskrapte klistremerker – og fått utløp til å fortelle hva de mener om nasjonalsosialismen, eller «nazismen» som de kaller det.

– Nasjonalsosialisme er jo egentlig bare en lang versjon av nazisme. […] Det går en grense for hva som er greit, sier Nicholas Willoughby.

Etter overstående sitat har Vestby Avis valgt å inkludere en «faktaboks» om nasjonalsosialismen tatt fra Wikipedia, som blant annet omtaler lederen for Motstandsbevegelsen i Norge Haakon Forwald som en av Nord-Europas farligste menn. I tillegg videreformidler avisen (jødiske) Wikipedias løgner om nasjonalsosialismen, og hevder den handler om «rasehat» og «den ariske rases overlegenhet».

At dette ikke er i nærheten av politikken til hverken Motstandsbevegelsen eller de tyske nasjonalsosialistene gjør det hele til et ganske sørgelig opptrinn. AUF-politikerne mener videre at Vestbys befolkning må skjermes for Motstandsbevegelsens propaganda, og henviser blant annet til at det bor mange innvandrere i byen, og referer naturligvis til Anders Behring Breivik og Utøya.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen omtaler meningsmotstandere som «møkk» som skal «brytes ned».

– Politiske motstandere er «møkk»

En annen som får komme til tale er Arbeiderparti-ordfører Tom Anders Ludvigsen, som veldig engasjert forteller om sitt noe merkelige syn på ytringsfrihet og politisk opposisjon:

– Det er ytringsfrihet i landet, men blir vi kvitt sånn «møkk» er det bra. Det er også ulovlig å sette opp plakater på privat eiendom. Vi må sjekke hva de har gjort som er ulovlig – og så må vi politikere reise oss og bryte ned dette med demokratiske midler.

Med tanke på at en høyt oppsatt politiker i en norsk kommune ser på politisk opposisjon som «møkk» som skal bekjempes, samtidig som hans partis ungdomsmedlemmer blir opplært til å sette fremmede folkeslag foran sitt eget folk, og at folk med feil meninger er terrorister, sier mye om Arbeiderpartiets menneskesyn og deres hyklerske syn på «demokrati».

Hvilke «demokratiske midler» Ludvigsen tenker å benytte for å stoppe Motstandsbevegelsen nevnes ikke i artikkelen, men med tanke på partiets røtter kan man jo spekulere.

Løgn på løgn

Artikkelen i Vestby Avis fremstår som en absurd blanding av følelsesmessig hysteri om Utøya, andre verdenskrig, mennesker på flukt, eldre og vårt «demokrati» – over noen klistremerker. Artikkelen bygger på et falsk bilde av Motstandsbevegelsen og nasjonalsosialismen, og avsluttes passende nok med en ny løgn.

Vestby Avis påstår nemlig at det på Frihetskamp ikke finnes noen kontaktinformasjon – bare filmklipp – og har derfor ikke kunnet få noen kommentar fra Motstandsbevegelsen om saken. At dette ikke stemmer vet enhver leser av Frihetskamp.

Avslutningsvis har jeg følgende kommentar: Vestby er og skal forbli en nasjonalsosialistisk sone!

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
10 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Andreas H
Andreas H
4 år siden

Stå på Vestby er og skal forbli en Nasjonal Sosialistisk sone!

Kim
Kim
4 år siden

Eg søkte opp vestby avis og så bilde av de to AUF ungdommene. De ser ut som 2 beta males som ikke vet hva de kødder med..men for all den bring it on and good luck

Steinar
4 år siden

Hei
En skulle tro at om avisen i Vestby har gjennomsnittlige oppegående lesere, vil en god del ikke tro det de leser om Frihetskamp, men faktisk gå inn på sidene og lese.
ordføreren henviser til demokratiske midler, og hva er vel mer demokratisk enn om folk får tenke og velge selv ut fra informasjonen som er tilgjengelig.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Nå får du gi deg med despotisme og løgn Tom Anders Ludvigsen.
Ikke glem på hvem sin bekostning du spist deg feit møkkaman.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLL4qOG3pDMQX2js0Lbou67pRtulyfu5odxeQKhV19za1rH-Ra

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Tommy Nyberg
4 år siden

Vi gir oss aldri!
Hill Seier!

Johan G
Johan G
4 år siden

Disse kaklende betahaner får vel trekke seg tilbake til sitt eget lille «safe space» hvor de der kan sutte på hverandres tommeltotter og synge kumbaya.

https://youtu.be/sXQkXXBqj_U

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Vil tipse alle ns-sympatisører om å stemme «nei» til bergens arbeiderparti forslag om å importere enda fler shithole-folk til Norge. I skrivende stund er det 97% av totalt 7300 stemmegivere som har sagt nei.
https://www.nettavisen.no/nyheter/ap-i-bergen-vil-ta-imot-25000-kvoteyktninger/3423415535.html

Knus marxismen!
Knus marxismen!
4 år siden

Veldig bra artikkel.

Arbeiderpartiet har alltid vært et kommunistisk parti. Kommunister er også av en eller annen grunn besatt av ord som refererer til avføring. Det skitne språket reflekterer tankegangen, antar jeg.

Vestlandet
Vestlandet
4 år siden

Fy f…
Tom Anders Ludvigsen: Vi får se hvem som bryter ned hvem!
Når det gjelder «møkk» , så ser du ut som en pedofil jøde!
En grådig, feit og slu liten jævel som frykter det som kommer.
https://youtu.be/mv89A7SejUY

Vestby Avis: Skam dere!

trackback
4 år siden

[…] artikler: Sosialdemokrater i panikk etter at Motstandsbevegelsen aksjonerte Kommunister forferder seg over Motstandsbevegelsens vekst Feministisk initiativ vil forby […]