Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Sympatisører aksjonerte i Stavanger

Sympatisører aksjonerte i Stavanger

24

AKTIVISME Sympatisører av Den nordiske motstandsbevegelsen inntok nylig Stavanger. Her er deres rapport.

I Rogaland har sympatisører av Den nordiske motstandsbevegelsen atter gjennomført en større propaganda-aksjon. Polititrakasseriene som oppsto etter at sympatisører aksjonerte i Sandnes i slutten av mars har ikke avskrekket, og det rapporteres til Frihetskamp at aksjonen foregikk på dagtid i rushtrafikken, helt uten hindringer.

Sympatisørene aksjonerte fra by-terminalen, forbi utelivsområdet ved kaien, bort til Olje-museet, langs Pedersgata og ned til sentrum. Det ble satt opp en stor mengde av blant annet klistremerker og plakater av typen «Leve nasjonalsosialismen!», «Boikott Israel!» og «Norsk ungdom: Revolusjonen begynner med dere!».

Sympatisørene fikk mange positive tilbakemeldinger under aksjonen, og spesielt «Boikott Israel»-plakatene ble lagt merke til av en gruppe rasefremmede som var mildt sagt enige i plakatens budskap.

Se bilder fra aksjonen her:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
4 år siden

Et herlig skue =)

Rogaland
Rogaland
4 år siden

Bra utført!!

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
4 år siden

Fantastiskt bra.
Stå på!

Kjell
4 år siden

Bra jobbet! HILL SEIER!

Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Apropo Israel; La merke til Euro-vision på TV her om dagen, soleklart at hele opplegget er infiltrert av homolobbyen. Men det mest bemerkelsesverdige var jo at Israel var med i konkurransen…

Når Eurovision kun er for Europeiske nasjoner altså.

Israel var også det eneste ikke-Europeiske landet som deltok.

Why? Fordi hele drittshowet nå blir styrt av Israel.

Martin
Martin
Svar til  Returning Ghost
4 år siden

Israel deltar også i fotball-EM..

Arni
Arni
4 år siden

Ser bra ut dette, men vil advare mot å *klistre* plakater på rene flater som trafikkskilt, dører o.l. da det kan straffes som herverk og forsøpling. Vet ikke om det skjedde her, vil bare nevne det. Selv om plakatene bare er festet med limbånd – slik det kan se ut som er tilfellet her – kan det være et problem. Konsentrer dere om telefonstolper og steder som fra før er benyttet til plakater. Angående aksjonsformer: En kjenning av meg kunne fortelle at når hun oppdager frukt fra Forbryterstaten – «the jewish state» («den jødiske staten») som de selv liker å… Les mer »

Rogaland
Rogaland
Svar til  Arni
4 år siden

Med veldig få unntak så blir all propaganda klistret/hengt opp på kommunal eiendom slik som boss-spann, strøm-skap, lyktestolper osv.
Vi driver ikke hærverk, vi sprer vårt politiske budskap i tråd med lovverket.
Myndighetene er nok i skrivende stund igang med å regulere lovverket ettersom det jo er lov å henge opp klistremerker, men det plager dem at vi klistrer opp kanskje 100 stk om gangen.

Og forresten: En eller annen plakat på anti-nasjonale bygg som rådhuset må man regne med i disse politisk sensitive tider.
– Heller det en å stikke en finger inn i jødisk frukt. >:)

Arni
Arni
Svar til  Arni
4 år siden

Plakatopphenging er propaganda, som er viktig nok. Å ‘undersøke’ en frukt fra Forbryterstaten litt mer enn grunndig er mikro-sabotasje – bl.a. i solidaritet med det palestinske folk som jødene driver et langsomt folkemord mot, med daglige drap og lemlestelser til og med av barn. Gjør mange nok slik mikro-sabotasje vil virkningen bli av stor betydning. Hver eneste mikro-sabotasje fører til økonomisk tap for de som handler med slike varer. Maktbruk er det eneste språket slike forstår. Vi vil selv bli behandlet som de behandler palestinerne – eller som de behandlet ukrainerne på 1920- og 1930-tallet – dersom satanistene når sitt… Les mer »

Martin
Martin
4 år siden

Bra aksjon ?

Velden
Velden
4 år siden

Vidunderlig. Dette er traseen de lokale kommisene også bruker. Selv spaner jeg hvor en jeg er etter folkefiendtlig propaganda. Det har vært fint lite ingenting å finne siden valget. Til og med ikke noe å pirke på ved oppslagstavler i butikker. Derimot så har taggerne virkelig tatt opp aktiviteten, hvor det ser ut til at de forsøker å få «autografen» sin på hver eneste overflate på hele jæren. Det bør snart skje noe med de 2-3 personene som tagger ned alt. Slik omfattende det er så bør straffen være lik.

Velden
Velden
4 år siden

Tillat meg å sette spørsmål ved en ting her. Det gjelder «reservert folkeforrædere» plakatene. Kan DNM gjøre betydningen i dette klart?
Da det av min erfaring bare skaper frykt med følger. Om plakatens budskap er reelt så er det katastrofalt. Om det er satt fullstendig på spissen så oppfattes det ikke slik, men skaper et umiddelbart stort grunnlag for mistro og motstand. Hvor mottakelsen for videre informasjon om DNM/NS blir fullstendig begravd i moralsk teori basert på et front-budskap fra DNM. Jeg skjønner ikke nødvendigheten av å skyte seg selv i foten slik..

Odel
Odel
Svar til  Velden
4 år siden

Kunne ikke vært mer enig i dette. Jeg anser det nesten som politisk selvmord.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Odel
4 år siden

Velden:
Her må eventuelt ledelsen komme med en uttalelse ettersom spørsmålet legger opp til muligheten for at et feil svar her kan føre til straffeforfølgelser.

Min mening er:

Propagandaen er ment for å vise til hvor alvorlig situasjonen er.

Landsforræderi har historisk sett alltid blitt straffet med døden, så vil det vell på et tidspunkt være en form for retts-prosess hvor folket bestemmer avstraffelsen.

Odel
Odel
Svar til  Rogaland
4 år siden

Nå må vel du strengt tatt lese hva Velden her skrev engang til, du misforstår jo helt. En slik plakat er ikke noe trekkplaster for å få med flere folk til den nasjonalsosialistiske kampen, som er formålet med propaganda. Nå kan jeg ikke snakke for Velden men hvert fall jeg er enig i at folkeforrædere skal straffes hardt, men det hjelper ikke å henge opp noe slikt, det må du/dere forstå.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Odel
4 år siden

Odel: Det er et vanskelig spørsmål å svare på, jeg mener svaret mitt (min personlige mening) er tilstrekkelig i forhold til hva Velden spurte om. Ellers anser jeg hele spørsmålet som mye mer potensielt katastrofalt en selve propagandaen som ble hengt opp. Et offisielt svar vil i alle tilfeller kun være ifra ledelsen, jeg snakker bare ut ifra min egen oppfatning av det hele. Så kanskje jeg faktisk burde ha holdt kjeft ifra starten av her. Hehe.. Men jeg kan forsikre dere om en ting: Ledelsen i det fremtidlige Norden kommer ikke til å dra 3000 ignorante lokalpolitikere ut og… Les mer »

Odel
Odel
Svar til  Rogaland
4 år siden

Sånn så mange mennesker nå er så er jeg redd flere vil vis avsky eller ikke tørre å vise noe i det hele tatt pga hvordan en slik plakat vil bli omtalt som. Det er vel det som det går i her, ikke noe annet og derfor kommer ord som «katastrofalt» eller «politisk selvmord» opp. Jeg har lenge vært med å støttet opp denne organisasjonen og det skader aldri med konstruktive tilbakemeldinger fra sine egne før det kommer kritikk fra noen andre som ikke vil oss vel.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Velden
4 år siden

Odel:
Absolutt ikke noe politisk selvmord.
Tvert imot.
Det er viktig å vise avsky mot landsforrædere og dette er noe vi burde pakke inn eller pynte på.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Rogaland
4 år siden

*Noe vi IKKE burde pakke inn eller pynte på. (selvsagt) Hehe..

Velden
Velden
Svar til  Rogaland
4 år siden

Din definisjon av landsforrædere er snever. Det vet til og med landsforræderne selv. Vi har nok alle våre oppfatninger hvilke dette vil gjelde. Så det leder til et nytt spørsmål, som kanskje allerede er besvart. Hvem regner DNM som landsforrædere? Og jeg kan vel også spørre. Hvem tror dere motstandere/utenforstående oppfatter som landsforrædere når de ser plakaten? Jeg er fristet til å svare selv der realitets-oppfatningen ser ut til å mangle. Noe forsikring fra enkeltmedlemmer preller fullstendig av organisasjonens budskap, som jeg jo forsøker belyse. Det spiller ikke noe rolle hva «jeg sier» når organisasjonens budskap sier noe annet. Med… Les mer »

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Ok her er min mening: Kanskje propagandaen skulle skifte fokus til å være litt mer oppbyggende. Hva er det vi vil? Altså Pro. Ikke fokus på det negative «Negpaganda». Tenker på ting som appelerer slik som økologi, naturvern, en verdig eldreomsorg, sunne vaner etc.

Rogaland
Rogaland
Svar til  Anonymsurfer
4 år siden

Vi har flere titalls plakater som kan lastes ned her: https://www.motstandsbevegelsen.org/nedlastinger/

– Dette inkluderer emner som økologi, naturvern og andre positive budskap / standpunkt som den nordiske motstandsbevegelsen også har i sitt partiprogram som og kan lastes ned.

Stolpeplakaten vi nå diskuterer er vell den mest radikale som blir tatt i bruk, men nå driver vi jo og radikal kamp og jeg personlig syns plakaten er tipp-topp! >:)
La politikerne og storfinansen skjelve litt, det fortjener dem.

Odel
Odel
Svar til  Rogaland
4 år siden

Nå spørs det vel om storfinansen skjelver av en stolpeplakat, det er vel kanskje heller lokalpolitikere som kjenner på slikt hvis ikke noen river dem ned før de blir sett. Nå vet jeg ikke hvor stor motstand dere får i Stavanger av antirasister(med å rive ned propaganda) men i Trondhjem så kan det virke som de går å sjekker hver dag. Radikal betyr jo enorme og raske endringer i politisk sammenheng, nå vet jeg ikke helt hvordan en hengeløkke passer inn der så lenge ingen er i dem.. He-He

Anonymsurfer
Anonymsurfer
Svar til  Rogaland
4 år siden

Ja noen generelle er det jo om natur og miljø, men jeg savner Acer-saken nevnt især. Dette med strømpriser er jo noe som kjennes på lommeboka allerede idag etter «privatiseringen». EØS-helvete angriper hjemfallsretten og vi blir frastjålet våre naturressurser av de kriminelle globalistiske-finanshusene. Men det blir jo ikke vi som henger folk, det blir Herr Hvermansen som til slutt får nok og tar saken i egne hender. (Ikke det at jeg kommer til å bry meg særlig når det spontane borgerværnet reiser seg og renser landet en måneds tid. – Lol!) https://no.m.wikipedia.org/wiki/Hjemfall