Hjem Nyheter Europa Systemmedia blunder når venstreekstremister maner til alvorlige forbrytelser under koronakrisen

Systemmedia blunder når venstreekstremister maner til alvorlige forbrytelser under koronakrisen

5

SYSTEMMEDIA Når venstreekstremister i Tyskland maner til sabotasje og generell ødeleggelse, unnlater systemmedia å rapportere om det. De er nemlig dypt involvert i denne venstresiden, skriver den svenske nettavisen Svegot.

(Foto: cyphink / flickr under CC BY-SA 2.0)

Den svenske nettavisen Svegot påpeker i en artikkel hvordan venstrevridde i Tyskland, i en tid hvor hele samfunnet står i karantene, benytter anledningen til å mane til alvorlige forbrytelser. Det foreslås blant annet at folk «plyndrer virksomheter og ødelegger strømnettet».

En person som kaller seg «Antikalypse» skriver på nettstedet Indymedia at meningsfeller bør «gi sitt revolusjonerende bidrag til kaoset med vrede, protester, plyndring og skapelse av uro».

Hensikten er å ødelegge produksjonen i samfunnet. De mest motiverte blant venstreekstremistene oppfordres også til å sabotere strømnettet.

Svegot stiller det retoriske spørsmålet om hvorfor dette ikke er blitt rapportert om i systemmedia og peker da på den tilknytning som disse medier har til voldsvenstre.

Mathias Wåg, som ifølge medieoppslag har oppmuntret til vold mot en journalist under G20-møtet i Hamburg, og som var med å grunnla AFA i Sverige, ble av Aftonbladet og Expressen belønnet med tildelingen av «gullspaden» etter å ha hengt ut nasjonalister i Sverige.

Etter at bevis for Wågs rolle under G20-opptøyene i Hamburg ble gjort kjent, har han jobbet som skribent i Aftonbladet kultur.

Martin Fredriksson, som har stått på det svenske etterretningspolitiets (SÄPO) lønningsliste, samt vært en sentral profil på voldsvenstresiden, har deltatt i prosjekter med Mikael Ekman og jøden Robert Aschberg, som begge er tilknyttet den venstreekstreme etterretningstjenesten Expo. I 2017 ble Fredriksson nominert til den store journalistprisen i Sverige.

Koblingene mellom de som oppfordrer til alvorlig kriminalitet og de som forsøker å feie det under teppet, er bare så alt for åpenbar, mener Svegot.

Les også:
Antifa: Media-støttede terrorister
Venstreekstremisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
2 år siden

Slik har det vært hele veien. Venstreekstremister står for opptøyer og bråk, og media ser en annen vei og heller forsøker å male fanden av nasjonale som forsøker å holde en fredelig stand eller demonstrasjon, hjulpet frem av stasi-politiet som bedriver politisk registrering og trakassering.

Espen
Espen
2 år siden

Systemmedia er jo full av venstreekstremister.

Hanne
Hanne
2 år siden

Kan det være fordi de fleste medier er styrt av røde svin?

H.L
H.L
2 år siden

Samfunnsødeleggere

trackback
1 år siden

[…] også: Systemmedia blunder når venstreekstremister maner til alvorlige forbrytelser under koronakrisen […]