Hjem Nasjonal kamp Tillatelser innvilget for Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner

Tillatelser innvilget for Motstandsbevegelsens 1. mai-demonstrasjoner

2
DEL

1. MAI I dag kom beskjeden fra politiet om at de godkjenner søknadene om å demonstrere 1. mai – både i Kungälv og Ludvika.

Den nordiske motstandsbevegelsens folkekonferanse 27. januar annonserte den svenske riksledelsen at det også i år vil bli arrangert to nasjonalsosialistiske demonstrasjoner 1. mai. De nordiske arbeidernes eneste sunne alternativ kommer til å demonstrere samtidig i både Kungälv og Ludvika.

Nå har politiet også gitt sin formelle godkjennelse til begge demonstrasjonene. Samlingsplassene har dog blitt flyttet i begge byene og marsrutene har blitt noe forkortet i forhold til søknaden. Hvorvidt dette innebærer at beslutningen vil overklages eller ikke er enda ikke offentliggjort av hverken demonstrasjonsansvarlige eller riksledelsen.

Mer informasjon og flere detaljer kommer på Frihetskamp i løpet av kort tid. Å passe på å ta ferie og planlegge reisen til enten Kungälv eller Ludvika er dog noe du uansett burde gjøre allerede nå hvis du enda ikke har gjort det. Selvfølgelig er alle folkefrender velkomne uansett medlemskap i Den nordiske motstandsbevegelsen eller ikke!

2
Delta i debatten

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jan-ChristopherTommy Nyberg Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg

På’n igen.
Hell Seger!

Jan-Christopher

HILL SEIER!