Hjem Nyheter Trump: – Jeg vil ha masseinnvandring

Trump: – Jeg vil ha masseinnvandring

11

USA Donald Trumps kontroversielle utspill om at han vil ha rekordhøy innvandring til USA opprører hans velgerbase.

Donald Trump har siden han annonserte sitt presidentkandidatur i 2015 profilert seg som en sterk innvandringskritisk politiker, men til tross for at over halve hans presidentperiode har gått har han ikke klart å innfri spesielt mange valgløfter. Fremfor alt den omtalte muren mot Mexico, hvor den største andelen innvandrere til USA kommer fra, har ikke blitt bygget.

Den siste tiden har Trump ytterligere sviktet sin velgerbase, da han har annonsert at han vil ha masseinnvandring til USA.

– Jeg vil at folk skal komme til vårt land, flere enn noen sinne tidligere, men de må komme hit legalt, sa presidenten under sin Unionens tilstand-tale forrige måned.

Siden da har han ytterligere tre ganger forfektet masseinnvandring, noe som mer og mer har vendt hans velgerbase imot ham. Blant annet har den store konservative nettsiden Breitbart kritisert presidenten, som foruten å ha mislykket med å bygge muren og venstreliberale uttalelser også har slått innvandringsrekord i februar måned med 76 000 illegale innvandrere. Det var det dårligste tallet på tolv år.

Selv Fox News‘ politiske kommentator Lou Dobbs er kritisk til at Trump «verner en globalistisk elites interesser før våre egne innbyggeres». Tidligere har den innflytelsesrike konservative kommentatoren Ann Coulter kuttet alle bånd til Trump, noe som mer og mer har spredt seg til også de mer radikalt pro-hvite delene av det amerikanske politiske spekteret.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Trump har dessverre vist seg å være totalt inkompetent på alle viktige områder, som bl.a. innvandring, legal og illegal, muren som ikke blir bygget, spyttslikkende overfor Israel og jødene, og ikke villig til å forsvare The first Amendment overfor teknomafiaen. Vi kan mene – og jeg mener – at Hillary ville ha vært mye verre, men nå ligger det an til at Trump taper neste valg, fordi han har sviktet sine kjernevelgere på alle punkter som betyr noe.

Rune Winther
Rune Winther
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Her var temmelig mange med»førstehåndskjennskap»…

Arno
Arno
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Ja, enig i alt det, Pro. Donald er og har alltid vært en jødelakei (men den rabiate jødinnen Hillary ville vært enda verre å ha som president). Dessuten: Looks Like Donald Trump May Well Be Jewish That Would Explain A Great Deal… https://rense.com/general96/trumpjewish.htm For øvrig ikke noe nytt at noen blir valgt til president i USA på grunnlag av slagord om det motsatte av hva kandidaten egentlig står for. Rooswelt (Rosenfelt) ble valgt med slagord om å holde USA ute av krigen, mens han i hemmelighet var sterkt for å innvolvere USA, og støttet jødebritenes krigføring mot Tyskland fra første… Les mer »

Martin
Martin
3 år siden

Folk må forstå at Trump er en kapitalist og opoprtutnist som bare gjør og sier det som kan gi han selv materielle fordeler og makt.

Jens
Jens
3 år siden

Trump var pro-innvandring lenge før han ble president også. Verden vil bedras.

Roar
Roar
3 år siden

Folk må begynne å forstå hvem som er falsk opposisjon. De som støtter seg til blå politikk og Israel, de er høyreglobalister. De lokker til seg kritikere av globalismen ved å late som om de er anti-globalister. Med retorikk som «motstand mot fanatiske muslimer, men ok med moderate muslimer», til «problemet er kun islam, men ellers er flerkultur ok». De villeder kritikere til å akseptere globalismen og omfavne integrering, som jo nettopp betyr å ofre vårt folk på Kalergis alter. Integrering resulterer i at vårt folk på sikt erstattes, byttes ut, blandes bort, og dette er Kalergi planen – EUs… Les mer »

Reodor
Reodor
3 år siden

Jo mer ødelagt av lav-IQ rasefremmede USA blir jo svakere blir det også.

Fire nye år med Trump betyr at både Russland og Kina vil bygge seg opp til å kunne stå imot angrep fra anglo-sionistene som ønsker en tredje verdenskrig. (((De utvalgte))) sager av den grønne gren de sitter på uten å forstå det selv.

Heia Trump!

Espen
Espen
3 år siden

James Traficant har rett: https://youtu.be/txtnaLACm6w

Tord
Tord
3 år siden

Mange hoppet på dette Trump-toget fordi han gikk til valg med ord som lokket, men kun de færreste forstod hvor det tok veien, …inntil nå.

Tord
Tord
3 år siden

Plutselig ble Trump-tilhengere FOR globalisme og masseinnvandring, bare Trump merker de med OK? Folk lar seg lures så alt for lett. Man må ikke godta å åpne slusene ytterligere for masseinnvandring, bare Trump og globalistene merker dem med OK. Lar man seg lures så lett, ja da… Her har globalistene bygd opp en helt i mange folks øyne, for deretter få denne helten til å gi tommel opp for ytterligere masseinnvandring, …bare man stempler dem med OK, og folk biter faktisk på. Snakk om vellykket kontrollert opposisjon. «Trump sier dem er OK, så da er det vel ok med globalisme… Les mer »

N.S
N.S
3 år siden

Ser at det er enkelte Trump-tilhengere som ikke ønsker å ta dette innover seg, og derfor fornekter dette og kaller det fake news. Vil derfor legge til video, slik at de som leser dette kan se selv. Trump forsøker altså her å lure det amerikanske folk til å godta flerkultur og globalisme, …sålenge bare han sier dem er ok, altså «lovlige» i hans øyne. Trump ønsker altså her å åpne opp for ytterligere masseinnvandring av fremmede, som han mener vil være en ressurs i arbeidslivet. Dette er typisk tale av globalister. Man forsøker å komme med unnskyldninger, late som om… Les mer »