Hjem Nyheter USA: Drapsmenn går fri fordi svarte politiadvokater ikke vil møte opp på...

USA: Drapsmenn går fri fordi svarte politiadvokater ikke vil møte opp på jobb

1

SVART PRIVILEGIUM Takket være en av USAs mest korrupte og inkompetente statsadvokater går svarte drapsmenn nå fri i St. Louis, én etter én.

St. Louis sin BLM-støttende statsadvokat Kim Gardner har havnet i kontrovers igjen etter at en dommer ble tvunget til å avvise tiltalen mot en mann mistenkt for å ha begått overlagt drap.

I en domsavgjørelse fra 14. juli skaffet til veie av National Justice uttaler dommer Jason Sengheiser at han ikke hadde noe annet valg enn å løslate Brandon Campbell, som er beskyldt for å ha skutt en venn i en tvist over en kvinne, fordi statsadvokatens kontor ikke møtte opp til de tre siste høringene.

Gardner reiste tiltalen på nytt og publiserte en pressemelding som hevdet at Campbell var tilbake i varetekt. St. Louis’ politiavdeling bestrider denne uttalelsen, og Campbell, som føderalt politi tidligere hadde måttet dra til Texas for å arrestere, er fremdeles på frifot.

Problemet kommer av systematisk inkompetanse. Kim Arshi, den svarte kvinnen i stillingen som assisterende statsadvokat, ble gitt Campbell-saken til tross for at hun tok tre måneders svangerskapspermisjon i mai. Arshi ble tvunget til å levere sin oppsigelse etter at det ble avslørt at noen på Gardners kontor forfalsket signaturen hennes på rettsdokumenter vedrørende minst 20 drapssaker mens hun var borte.

Campbell er ikke den eneste mistenkte drapsmannen som har fått gå fri. Tre drapssaker ble avvist den samme uken på grunn av forsømmelser fra statsadvokaten. Under Gardners ledelse har politiadvokatene i St. Louis henlagt over 30 % av sakene som gjelder grove forbrytelser, mer enn det dobbelte av hva antallet var før hun trådte inn i embetet (10-15 %).

90 politiadvokater fra Gardners kontor har sagt opp siden 2017, med hennes korrupsjon, inkompetanse og anti-hvite fordommer som oppgitt grunn. Gardner, som støttes finansielt av George Soros, har besvart anklagene med en rekke ugrunnede søksmål og påstander om at hun er offer for rasisme.

Gardner trådte inn i embetet i januar 2017 med løfter om å reformere strafferett og slippe svarte kriminelle tilbake på gateplan, mens hun samtidig hensynsløst straffer hvite borgere som forsvarer seg mot svart vold.

Svarte mennesker i St. Louis har tatt mye av støyten for Gardners politikk, som sterkt favoriserer svarte kriminelle over svarte ofre. Hvite ofre for svart kriminalitet er nærmest ikke-eksisterende for Gardners kontor. Den 21. juli klaget moren til en svart mann drept i et ran til lokale nyheter på at Gardner gjorde en avtale med sønnens drapsmann slik at han kun fikk 8 års fengsel. Gardner hemmeligholdt avtalen for offerets familie, hvilket er et brudd på loven om rettighetene til ofre for kriminalitet.

Etter å ha blitt gjenvalgt med stor margin i november 2020 har Gardners største prestasjon vært å gjøre St. Louis til den femte mest farlige byen i verden. Takket være hennes rike jødiske støttespillere har det vist seg vanskelig å bli kvitt henne via valg i USAs eget lille Sør-Afrika.

/Eric Striker

Først publisert på National Justice

Frihetskamp gjør lesere oppmerksom på at enkelte linker i denne artikkelen ikke vil fungere med en norsk IP-adresse. 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
9 måneder siden

Forhåpentligvis vil folk stikke hodet opp av sanden å la sine stemmer mot henne bli hørt sånn at hun mister jobben.