Hjem Artikler Vidar Kleppe vil «sette Norge og nordmenn først» – men hva mener...

Vidar Kleppe vil «sette Norge og nordmenn først» – men hva mener han egentlig med «Norge» og «nordmenn?»

6

KONSERVATISME Vidar Kleppe er tilbake, og han har en genial politisk plan for å redde Norge, så fort han har funnet ut av hva «Norge» er.

Demokratene er et verdikonservativt parti. Foto: Kjetil Lenes (CC BY-SA 3.0) / Facebook

I en nylig artikkel i Document skryter Vidar Kleppe, styreformann i Demokratene i Norge, at partiet hans «vil sette Norge og nordmenn først».

For å oppnå dette foreslår demokratene en skinnende ny paragraf for norsk lov:

Medlemmer av nasjonalforsamlingen eller deres nære medarbeidere, tillates ikke å påta seg lønnede eller ulønnede forpliktelser for andre land, organisasjoner eller overnasjonale organer hvis dette kan medføre interessekonflikt ved å ivareta Norges og det norske folks interesser på kort eller lang sikt.
Overtredelse skal medføre påtale, og fellende dom skal medføre tap av embete. I tillegg idømmes fengsel, bot og/eller erstatning i de tilfeller tap for Norge i forbindelse med de aktuelle ulovlige engasjement kan påvises.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, kjære lesere, men jeg er dypt imponert. Det faktum at de som i dag administrerer fellesskapets ressurser står fullstendig fritt til å påta seg alle andre slags verv og forpliktelser kan være en kilde til interessekonflikt og korrupsjon har aldri slått meg før. Nå, jeg vet at de mer kyniske blant dere muligens ville påpeke at dette er et standpunkt som bare burde være en selvfølgelighet for et parti som flørter med nasjonalismen til de grader demokratene gjør, og at det faktum at Kleppe forventer applaus for dette er absurd, men la oss prøve å være litt mer fordomsfrie her.

Når alt kommer til alt ønsker demokratene å «sette Norge og nordmenn først». Det må være verdt litt velvilje.

Eller, man kan si det VILLE være verdt litt velvilje hvis demokratene faktisk hadde klargjort nøyaktig hva det mener med Norge og nordmenn.

La oss ta en kjapp titt på demokratens partiprogram.

Etter å ha presset ctrl-f og søkt på «nordmenn» får jeg opp 15 resultater.

Bare ett av dem ser ut til å gi en slags pekepinn på hva demokratene mener med utrykket, under punkt 7.2:

Dobbelt statsborgerskap skal kun aksepteres for kulturelle nordmenn.

«Kulturelle» nordmenn. Der har vi det, mine damer og herrer. Tydeligvis deler Vidar Kleppe og demokratene til syvende og sist samme syn som Rødt og SV på det spørsmålet. En tredjegenerasjons pakistaner eller somalier er like norsk som deg og meg, bare ikke vær muslim og vær høflig nok til å stille i en bunad på 17. mai og vennligst vift med det norske flagget.

Med hensyn til dette er det pussig at demokratene kommer med en følgende uttalelsen under punkt 10.1:

Demokratene mener at det er sterkt bekymringsverdig at norske kvinner får langt færre barn enn det som er nødvendig for å opprettholde landets folketall uten immigrasjon. Hvis ikke trenden snus vil den etnisk norske befolkning med tiden dø ut. Det må legges bedre til rette for at norske menn og kvinner skal finne det ønskelig, forsvarlig og riktig å få flere barn. Vi ser at både i Ungarn og Israel har staten iverksatt programmer som oppmuntrer til flere barnefødsler, og at de har hatt stor
suksess.

Så nå er det plutselig viktig at den etniske norske befolkningen minker? Men Vidar, tidligere gjorde dere det klart at å være norsk fra et politisk ståsted er noe kulturelt. Alle kan bli en nordmann, så lenge de er villige til å omfavne norsk kultur.

Til slutt, under punkt 15.10:

Demokratene er antirasister og mener det er helt uakseptabelt at innvandrere får særrettigheter fremfor nordmenn, derfor vil vi avvikle alle særrettigheter for innvandrere, asylsøkere og flyktninger så som pensjonspoeng, gratis førerkort, ytelser til utdanning, særrettigheter rundt jobbtrening og lignende.

«Hey folkens, jeg er en liberal konservativ. La meg fortelle deg om hvordan vi kan slå våre politiske motstandere ved å adoptere deres verdier, men være mer konsistente enn dem og påpeke hvor hyklerske de er.»

Åja, fordi dette fungerte så bra de tidligere 10 000 gangene reaksjonære konservative har kalt venstresiden «de ekte rasistene». Populisme i Trump-stil har på ingen måte etterlatt høytrevendte hvite velgere I USA lederløse og beleiret av svart og anarkistisk vold og antirasister i det demokratiske partiet. Nesten like brilliant som å ha en iransk innvandrer som leder for et anti-innvandring, anti-muslimsk parti.

Hva vi har her er ett schizofrent og inkoherent partiprogram som gir ingen logisk mening og er basert ene og alene på å gå en balansegang mellom å gi hvite nordmenn akkurat nok utvannet hvit nasjonalisme (gjemt bak kodeord og hundefløyter) men samtidig holde seg innenfor en respektabelt liberal meningskorridor.

Her er problemet: Denne meningskorridoren er konstruert spesifikt for å sikre at så lenge du holder deg innenfor deg kan samfunnets politiske tapere (hvite nordmenn) aldri vinne, men mesterstrategen Vidar Kleppe har tydeligvis ikke innsett dette etter over 30 år i norsk politikk.

Ingen fare. Det er enkelt å rette på dette. Når alt kommer til alt så ser jo demokratene på Israel som en modell for hvordan den norske staten burde konstrueres. Vel, i 2018 vedtok Israels lovgivende forsamling, Knesset, en konstitusjonell endring som vedtok at Israel er en nasjonalstat som bekrefter at Israel er «det nasjonale hjemmet til det jødiske folket».

Så på bakgrunn av dette, la meg foreslå en endring i demokratenes partiprogram:

Demokratene i Norge vil som en førsteprioritet kjempe for en endring i norsk grunnlov som vil definere Norge som en nasjonalstat for etniske nordmenn, samt grunnlovsfeste at den norske regjering har en absolutt plikt til å ivareta en etnisk norsk supermajoritet innenfor Norges grenser.

Ingen flere kodeord. Ingen flere hundefløyter. Ikke noe mer tomt vrøvl om «snikislamisering» som aldri vil bli fulgt opp av politisk handlekraft. Partiprogrammet ditt nevner ordet «hvit» fire ganger i 81 sider, Vidar Kleppe. Én gang med hensyn til det norske flagget. Én gang med hensyn til Sør-Afrikanere. To ganger med hensyn til hvithetsstudier. Ikke en eneste gang med hensyn til nordmenn selv.

Hvis du i det hele tatt vurderer å stemme på demokratene burde du stille et absolutt krav om at ordene «hvite nordmenn» burde komme fra Vidar kleppes og hans kollegaers lepper på fast basis. Hvis du ikke er villig til å stille dette kravet og er fornøyd med å logre for hundefløyter om Islam og vestlige verdier, gratulerer. Du er en av de lettlurte fehodene som vil sende Frp 2.0 til stortinget inntil de, i likhet med forgjengerpartiet har brent all troverdighet.

Men det vil i det minste utgjøre et kult eventyr for et politisk geni, Vidar Kleppe.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Ganz von Selbst
Ganz von Selbst
1 år siden

Russleman er ekte analytiker, riktig språk også

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Meget god analyse, og god ironi på kjøpet. Så godt som alle «nasjonale» norske minipartier er livredde for å antyde at RASE/etnisitet skal være grunnlaget for statsdannelsen, og at fremmede KUN skal tåles, så lenge de lojalt følger norsk lov og godtar sin minoritetsstatus. Og – ingen rasefremmede skal inneha viktige verv i stat og samfunn, uansett hvor «kulturelt norske» de måtte være.

Marius
Marius
1 år siden

Kontrollert opposisjon er skadelig for vårt folk og fedreland. Lenge leve Motstandsbevegelsen. Hill seier!

Andreas
Andreas
1 år siden

Vidar Kleppe er en feig bedrager. Hans innerste intensjon er å gagne den internasjonale jødedommen med sin ensidige muslim-kritikk. Det er jødene som er roten til alt vondt i verden; det er de som har sendt araberne og afrikanerne til Norge og andre hvite land.

Du kan kategorisk ikke prate om vern av Norge og nordmenn, og i samme åndedrag prate om hvor fantastisk Israel og jødene er. Elsker du nordmenn, så må du hate jøder.

Haraldsson
Haraldsson
1 år siden

Sionister bryr seg ikke om å bevare det norske folk og derav norsk kultur, de er kun ute etter å få andre til å bli like underkuet jødene som de selv er, og derfor bruker kontrajihadismen til å mane frem sympati for jødene. Samtidig som de utelater helt å fortelle at det er jøder som står bak den orkestrerte masseinnvandringen. Mer krig for Stor-Israel blir mer masseinnvandring til Europa.