Hjem Nyheter BLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaver

BLM-leder starter nytt parti – vil gjøre hvite mennesker til slaver

ANTI-HVIT RASISME Sasha Johnsons nye parti ønsker å fjerne hvite mennesker fra alle lederposisjoner i sitt eget hjemland. Istedet ønsker hun at hvite skal bli de svartes slaver. 

Den marxistiske undertrykkelsesaspiranten Sasha Johnson, BLM. Foto: RT News/Facebook.

Sasha Johnson, en Black Lives Matter (BLM) leder fra Oxford, England, har startet et nytt politisk parti viss formål er å stenge alle hvite mennesker ute fra lederposisjoner. Hun vill dessuten gjøre hvite til slaver i en pervers form for raserettferd.

Les: «Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»

Mens deltagerne på lørdagens demonstrasjon i London, mot den britiske regjeringens koronapolitikk, ble arrestert av politiet, fikk BLM-demonstrasjonen «millionmarsjen» med ca. 300 deltakere, med Sasha Johnson i spissen, gå uhindret av den samme politistyrken. Den pågrepne demonstranten Piers Corbyn, bror av tidligere Labour-leder Jeremy Corbyn, antydet at ordren bak denne forskjellsbehandlingen kom fra Londons pakistanske ordfører Sadiq Khan.

Det nye partiet heter «Taking the Initiative Party» (TTIP), interessant nok de samme initialene som den beryktede globalistiske handelsavtalen: «Transatlantic Trade and Investment Partnership».

Vanvittig rasist

RT News beskriver Sasha Johnsons politikk og kvinnen selv som «bare en ung, kvinnelig svart versjon av de gamle hvite rasistene hun ønsker å bekjempe.» 

Til tross for at partiet skal ledes av afrikanere hevder Johnson at TTIP er et parti for arbeiderklassen. RT News har undret seg over raseaspektets primære plassering hvis partiet skal være klassebasert, men har spekulert i at det kan ha med partiets leder å gjøre.

Til tross for Johnsons objektivt hatefulle retorikk mangler hun imidlertid ikke venner i media. I et intervju med youtubekanalen Oxfordshire Youth fremstilles hun som «en fantastisk ungdomsleder, frihetsforkjemper, aktivist og foredragsholder. 

Hun kaller seg dessuten «Oxfords svarte panter», hvilket referer til terroristgruppen som med jødisk støtte herjet i USA på 60-, og 70-tallet. Gruppen har blitt klassifisert av FBI som en hat-gruppe.

Johnsons hat er imidlertid ikke begrenset til hvite. Hun hater også svarte som sier imot henne. I klippet nedenfor uttrykker hun sitt hat og forakt overfor en afrikaner som uttrykker synspunktet om at det ikke er noen systematisk rasisme i Storbritannia, og kritiserer ham også for å ha kalt en svart kvinne – seg selv – sint, hvilket hun selv har sagt at hun er.

At Johnson ikke vil ha «likhet», men derimot svart makt ettersom svarte mennesker er «mer verdt» enn andre, fremkommer i et innlegg på Twitter:

«Den hvite mannen kommer ikke til å være vår likeverdige men vår slave. Historien er i forandring. Ingen rettferdighet, ingen fred.»

Les også:
Cracka: Ny serie fra Amazon Prime fantaserer om hvitt slaveri