Hjem Nyheter BLM-fotballspiller pågrepet – mistenkt for flere voldtekter

BLM-fotballspiller pågrepet – mistenkt for flere voldtekter

2

SPORT Fotballspiller Benjamin Mendy har blitt arrestert mistenkt for fire voldtekter, og grov seksuell trakassering.

Foto: Steindy (talk) 22:46, 13 June 2013 (UTC), CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons.

Den svarte fotballspilleren Benjamin Mendy, en del av Manchester City FC, ble tidligere denne uken arrestert mistenkt for fire voldtektssaker og en sak om «sexual assault» – som tilsvarer et grovere tilfelle av seksuell trakassering.

Overgrepene skal ha blitt begått mot to kvinner og en tenåringsjente, flere av dem i BLM-profilens luksusvilla som er verdsatt til rundt 5 millioner pund. Da anklagene ble lest opp i Chester Magistrates Court i går, svarte afrikaneren bare på spørsmål om hans personopplysninger.

Voldtektene skal ha funnet sted mellom oktober i fjor og august i år. Hvordan fotballspillerens karriere vil bli påvirket gjenstår å se.

Les også:
Fotballspiller Raheem Sterling siktet for overfall av kvinne
Babacar Sarr kan få fire års fengsel for voldtekt

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
8 måneder siden

«Around blacks, never relax», er et utsagn hvite kvinner ikke er istand til å fatte. De tror at svarte(negre), er akkurat som oss hvite, istand til å styre sine lyster når testosteronet koker, og at hvite kvinner er like trygge i deres nærhet som med deres rasebrødre. Så får de erfare hva dumheten kan føre til, og jeg synes ikke synd på dem. Men deres fedre og brødre burde ha lært dem risikoen ved uansvarlig atferd, og beskyttet dem mot predatorer – som dessverre iblant er andre hvite menn. Tilfelle som dette gir for meg klar og entydig beskjed; vi… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
8 måneder siden

Han kan jo alltids fortsette karrieren som ball.