Hjem Nyheter BLM-mobb krevde at hvite skulle overlate sine hjem

BLM-mobb krevde at hvite skulle overlate sine hjem

7

SEATTLE På onsdag marsjerte en mobb med BLM-revolusjonære og Antifa-terrorister gjennom et boligområde i amerikanske Seattle der de høylytt krevde at hvite innbyggere skulle forlate sine hjem og overlate dem til svarte.

En mobb bestående av BLM-revolusjonære og Antifa-terrorister marsjerte på onsdag gjennom et boligområde i amerikanske Seattle, der de høylytt krevde at hvite innbyggere umiddelbart skulle forlate sine hjem og overlate dem til svarte i stedet, skriver News.com.au.

En video som er blitt publisert på Twitter viser hvordan mobben taktfast messer «black lives matter» før en av dem begynner å rope ut sitt hat og hevde at de hvite bor i en historisk svart del av byen, der de har sparket ut de svarte for å ta deres plass.

— Vet dere at før dere hvite rasshøl kom hit, bodde bare svarte mennesker her? Vet dere at før folk som dere kom hit og kjøpte opp alt land fra svarte mennesker for mindre enn det var verdt og kastet dem ut slik at dere kunne bo her? Vet dere det?

— For om dere ikke visste det, så gjør dere det nå. Gjør noe med det!

En kvinne med megafon roper at de hvite skal gi de svarte sine hjem tilbake.

— Gi svarte mennesker sine hjem tilbake! Min familie bodde tidligere i dette nabolaget, men ble drevet ut, og nå sitter du der oppe og har det godt med dine hvite venner, skriker hun.

Mobben sørget også for å spre ødeleggelse rundt seg. Da en hvit mann formodentlig ringer politiet for å fortelle at et vindu i hans bedrift var blitt knust, blir han omringet av en gruppe truende aktivister som roper at han er en rasist.

— Du er rasist, du er rasist, kontroller ditt privilegium, roper en av aktivistene.

I løpet av uken gikk Seattles politisjef, Carmen Best, av etter at kommunestyret hadde godkjent at politiet skulle reduseres med ikke mindre enn 100 politimenn. På nåværende tidspunkt har byen rundt 1 400 politimenn.

Byens borgermester Jenny Durkan – som i juni lot venstreekstremister okkupere et område i Seattle og utrope det som selvstendig fra resten av USA – utkjemper nå en strid i delstatens høyeste domstol etter at borgere som vil se henne sparket har lyktes med å samle inn 30 000 underskrifter.

Les også:
Dagens video: BLM-opptøyer og medienes stillhet
Svart BLM-aktivist trykket kneet sitt ned på halsen til en 2 år gammel hvit jente
Ung hvit kvinne drept av BLM-mobb – sa ”All lives matter”
VIDEO: BLM/Antifa utnytter små barn i politisk kamp – marsjerer med «Fuck the police»-plakater

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Morten
Morten
1 år siden

Er vel heller de som bør dra til Afrika.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
1 år siden
Chris
Chris
Svar til  Kim Andreassen
1 år siden

? Denne var fin!

Marius
Marius
1 år siden

Send svineriet tilbake til Afrika.
Antifa mobben kan få et gratis opphold på lukket avdeling.

Frøydis
Frøydis
1 år siden

Jødene fraktet de til Amerika og jødene vender de imot det hvite folket som bygde opp landet. Jøden står bak det hele fra starten av og helt fram til den dag i dag. Rett fokuset mot jøden, så ser man at korthuset faller sammen.

Roy Vey
Roy Vey
1 år siden

Deres misnøye og opprør bare bekrefter det vi har sagt i flere år; flerkultur fungerer ikke! Det skaper kun konflikter der de ulike raser kjemper for sine egne gruppeinteresser. Det er oppskriften på borgerkrig!

trackback
6 måneder siden

[…] BLM-mobb krevde at hvite skulle overlate sine hjem […]