Hjem Dagens video Dagens video: Den evige jøde

Dagens video: Den evige jøde

1

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Dagens video er en dokumentarfilm av Fritz Hippler, med den tyske tittelen «Der Ewige Jude». Dokumentarfilmen hadde premiere den 28. november 1940 og regnes for å være en av de mest jøde-kritiske filmene som har blitt laget.

Jødenes påvirkning i samfunnet beskrives med eksempler på såkalt degenerert kunst, film og musikk. Blant annet vises utdrag fra forskjellige filmer som jøder skal ha produsert, blant annet en film fra 1920-tallet som det sies fremstiller en barnemorder fra et sympatisk perspektiv.

Mot slutten av filmen vises det bilder av hvordan dyr avlives med kosherslakt, hvor titteren advares mot sterke bilder. Etterpå kontrastsetter filmen NSDAPs politikk for dyrebeskyttelse og forbud mot denne behandlingen av dyr understrekes.

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Les også:
Der ewige Jude
Dagens video: Kosherslakting – dyreplageri etter jødisk skikk
Dagens video: Metzitzah b’peh – jødisk omskjæring
Dagens video: Jødisk omskjæring
Dagens video: Dokumentar om jødisk ritualmord
Dagens video: Talmud og pedofili
Dagens video: Den jødiske Talmud
Dagens video: Jewopoly

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
9 måneder siden

Jødelakeien Jordan Peterson bakvasker filmen den evige jøde og kaller den antijødisk propaganda og bruker en halv time på en rant mot filmen, men han kan naturligvis ikke tilbakevise noe av faktum om jødedommen som blir presentert i filmen da fakta ikke kan tilbakevises så istedenfor kommer han med tanketom jøderetorikk. Han har kritisert noe av kulturmarxisen og dens mest åpenbare galskap, men legger seg lydig under jødemakten tiltros for at den alene er virkende årsak til kulturmarxisen og det systematiske folkemord på hvite i Øst-Europa og Tyskland med Gulag/dødsleirer og i vesten med påtvunget masseinvandring og påtvunget raseblanding for… Les mer »

Sist endret 9 måneder siden av Arier