Hjem Dagens video Dagens video: Jøder flykter, hvite dør

Dagens video: Jøder flykter, hvite dør

2

VIDEO Frihetskamp presenterer dagens video.

Mark Collett fra Patriotic Alternative kommenterer Ukrainakonflikten.

Et år etter utbruddet av konflikten i Ukraina, hva har et år med kamper og nesten 150 milliarder dollar i bistand oppnådd? Når konflikten går inn i sitt andre år, virker den jødisk-amerikanske staten forpliktet til å forlenge kampene til den siste hvite ukraineren er død – men det som kommer etterpå for Ukraina kan være enda verre…

Mark Collett

Frihetskamp vil daglig presentere en utvalgt video. Vi gjør oppmerksom på at alt av innhold i de ulike videoer ikke nødvendigvis samsvarer med redaksjonens synspunkter.

Se dagens video:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
24 dager siden

Det sier alt at den jødiske Kiev-regime parasitten som har søkt tilflukt i bomberommet sitt, og bruker den etnisk hvite ukrainer som kanonføde i favør av sine egne jødiske griser som er sendt til Israel.

Sist endret 24 dager siden av Trodla Gubben
Trodla Gubben
Trodla Gubben
24 dager siden

Dagens video og ikke minst bildet forteller utvilsomt det aller viktigste, og er en gigantisk innertier på sitt aller beste på månedens aller siste søndag. Å ja, jeg likte som sagt spesielt den såkalt symbolikken av det strømmende blodet på det ikke-eksisterende flagget til Ukraina, i henhold til at den jødiske makteliten tross alt er i ferd med en kolonisering av sistnevte til en stat av Israel.