Hjem Nyheter Demokrater vil terrorklassifisere Motstandsbevegelsen i USA

Demokrater vil terrorklassifisere Motstandsbevegelsen i USA

11

USA Demokratiske kongressmedlemmer vil terrorklassifisere tre utenlandske såkalte høyreekstreme organisasjoner, blant annet Den nordiske motstandsbevegelsen.

Jøden Max Rose (D) vil terrorklassifisere Den nordiske motstandsbevegelsen. Foto: USAs representantenes hus.

Ifølge den amerikanske avisen Vice News har den «voksende globale trusselen fra hvit nasjonalistisk terror» nå ført til at Demokratene i det amerikanske representantenes hus foreslår å terrorklassifisere tre utenlandske organisasjoner: Azov-bataljonen fra Ukraina, National Action fra Storbritannia – hvor de allerede er terrorklassifisert – og Den nordiske motstandsbevegelsen fra Norden.

På onsdag overleverte det demokratiske kongressmedlemmet og jøden Max Rose, som er formann for underkomiteen for kontraterrorisme, forslaget til det amerikanske utenriksdepartementet. Forslaget har blitt signert av 39 demokratiske kongressmedlemmer.

Demokratene kjenner seg tross dette ikke truet av disse organisasjonene i seg selv, men snarere av einstøinger som har blitt radikalisert. Til Vice News sier Max Rose:

– Det er tydelig at trusselen vi står overfor i dag kommer fra den selvradikaliserende revolvermannen. Noen som har blitt radikalisert online, om det er i overensstemmelse med jihad-ideologi eller med en internasjonal, hvit, nasjonalistisk, nynazistisk gruppe.

Men Demokratene mener samtidig at internasjonale grupper som åpent kritiserer jødisk makt «inspirerer» disse potensielle gjerningsmennene til å angripe jøder i USA.

– De forfekter åpent antisemittiske ideologier som inspirerer angrep mot jøder, mener jøden Max Rose.

Blant utenlandske organisasjoner som har blitt terrorklassifisert i USA har det hittil hovedsakelig handlet om muslimske grupper, slik som Den islamske stat og al-Qaida. Men etter moskéangrepet i Christchurch på New Zealand har det blitt holdt minst seks spørrerunder i kongressen om hvit nasjonalisme verden over. Som Frihetskamp tidligere har rapporter har Den nordiske motstandsbevegelsen blitt nevnt i disse spørrerundene av diverse «eksperter».

– Når jeg tenker på hvit makt-entiteter som kan kvalifisere som utenlandske terrororganisasjoner ser jeg faktisk på den nåværende strategien for kontraterrorisme, hvilket jeg synes er et meget sterkt dokument som ble skapt av Trump-administrasjonen i fjor. Den nevner to spesifikke grupper: En skandinavisk organisasjon som heter Den nordiske motstandsbevegelsen og en britisk som heter National Action, forklarte blant annet den jødiske «eksperten» Dr. Joshua Geltzer overfor kongressen.

«De inspirerer angrep mot jøder»

Overfor kongressen har også den arabiske FBI-agenten Ali Soufan vitnet om at nasjonalistgrupper ute i verden «organiserer seg internasjonalt på en måte som minner om al-Qaida på 90-tallet». Det Soufan mener er at oppimot 17 000 personer fra hele verden har reist til Ukraina for å kjempe med Azov eller russiskvennlige separatistgrupper siden det Nato-støttede kuppet i landet i 2014.

Ifølge Vice har mange av disse også returnert til sine hjemland med «paramilitære ferdigheter», samtidig som de i det i minste i USA skal ha blitt behandlet kun som turister som har «returnert fra en lang reise utenlands».

Jødiske kongressmedlemmer vil terrorklassifisere Den nordiske motstandsbevegelsen ettersom det finnes amerikanere som har returnert til USA etter å ha kjempet med Azov-bataljonen i Ukraina. Foto: UTR news (CC BY 3.0).

Hittil har ikke et eneste republikansk kongressmedlem villet underskrive forslaget om å terrorklassifisere Motstandsbevegelsen, Azov og National Action. Dette forbauser Max Rose.

– Jeg er forundret over at mine republikanske kolleger har nektet å underskrive dette. Azov-bataljonen, National Action og Den nordiske motstandsbevegelsen er direkte koblet til å ha inspirert angrep i vårt hjemland, sier den overraskede jøden til Vice.

– Det er underlig at Republikanerne, under større deler av det siste året, har påstått å være motstandere til antisemittisme. Her har de en mulighet til å bekjempe det [antisemittismen], men de er ikke beredt til å stå opp mot det, fortsetter han.

Hvis Demokratenes forslag får gjennomslag kan medlemmer i de tidligere nevnte organisasjonene bli hindret i å reise inn i USA. Samtidig kan amerikanere som på noe vis støtter organisasjonene med finansielle midler eller annet bli tiltalt for kriminalitet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

Jøden gjør det jøder gjør best.

Lyver og baksnakker alle som er imot deres forkastelige kultur.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Å bli angrepet av fienden er en god ting, sa Mao en gang. Nå var Mao marxist/kommunist, selvsagt. Å bli angrepet av jødene er bevis for at de indentifiserer sine motstandere og gjør det de kan for å ulovliggjøre deres virksomhet, og begrunnelsen er alltid «rasisme» og «antisemittisme». Og en antisemitt er som kjent en jødene misliker eller hater.

Johan G
Johan G
2 år siden

Det finnes tydeligvis ingen grenser for hvor langt jøder er villige til å gå med overdrivelser og løgner i håp om å kunne forby kritikk mot seg selv og deres virke.

Kim Andreassen
Kim Andreassen
2 år siden

Når det å dele ut et flyveblad blir ansett som terror…

Steinar
Steinar
2 år siden

Han ser virkelig ut som en bølle du kunne forvente noe slikt fra

White Proud Person
White Proud Person
2 år siden

De eier ikke skam! Misbruk av begreper, trakassering grunnet ens meninger, imaginære paralleller…alt for å ødelegge goyim. Jødisk arroganse kjenner ingen grenser

Trond
Trond
2 år siden

Nesevise ompalompaer fortjener Bjørkeris. Fysj!

Ha dere tilbake til Mordor.

Gunnhild
Gunnhild
2 år siden

Oh vey! Hehehe, de ljuger slik at de tror det selv.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
2 år siden

At disse parasittene sutrer og ynker seg er et tegn på at Motstandsbevegelsen er spot on. Jo nærmere man befinner seg sannheten, jo mer desperat og krampeaktig blir forsøkene på å sensurere og forby.

trackback
2 år siden

[…] dette hatt opptil tjue forhandlinger rundt «fenomenet hvit makt». Som Frihetskamp har rapportert om tidligere, har de under disse forhandlingene foreslått at utenlandske sammenslutninger, hovedsaklig […]