Hjem Nyheter Norden Feir den nordiske arbeideren med Motstandsbevegelsen 1. mai

Feir den nordiske arbeideren med Motstandsbevegelsen 1. mai

1. MAI Den nordiske motstandsbevegelsen holder torgmøte i Sundsvall 1. mai.

Foto/grafikk: Den nordiske motstandsbevegelsen

Den nordiske motstandsbevegelsen fikk for to uker siden godkjent søknaden om å arrangere et torgmøte i Sundsvall 1. mai. Motståndsrörelsen.se har nå laget en samleside som oppsummerer alt man trenger å vite om torgmøtet.

Torgmøtet vil finne sted fra klokken 11:30 på Olof Palmes torg i Sundsvall, et sentralt torg en kilometers avstand fra sentralstasjonen. Tillatelsen varer til kl. 15:00, men organisasjonen mener at arrangementet vil bli avsluttet før da.

Talere for dagen blir Pär ÖbergSimon Holmqvist og Anders Gudmarsson, som vil tale om temaet «Brød til arbeiderne, blod fra politikerne». Det vil også bli tid for spørsmål og mingling. Organisasjonen ønsker også ikke-medlemmer velkommen til arrangementet.

I det siste avsnittet av Den nordiske motstandsbevegelsen offisielle podkast Lederperspektiv snakket Simon Lindberg om hvorfor sympatisører også bør stille opp. De tre talerne har også blitt intervjuet og ble spurt om dette.

Om man ikke deltar har organisasjonen tidligere oppfordret medlemmer og sympatisører til å sette opp plakater med 1. mai-slagordet der hvor man bor.

Har man spørsmål om arrangementet kan man kontakte Den nordiske motstandsbevegelsen.