Hjem Nyheter Europa FILM: White Lives Matter over fotballkamp i Burnley, England

FILM: White Lives Matter over fotballkamp i Burnley, England

3

WHITE LIVES MATTER Mens fotballspillerne i en kamp mellom Burnley og Manchester City knelte for å hylle den raserevolusjonære bevegelsen Black Lives Matter sirklet et fly med et banner hvor det sto «White Lives Matter Burnley» over stadion.

Like før en fotballkamp i England mellom Burnley og Manchester City hadde avspark begynte et småfly med et banner med teksten «White Lives Matter Burnley» å sirkulere over Ethiad Stadium hvor kampen ble spilt.

Flyet med banneret dukket opp noen minutter etter at alle spillere og funksjonærer hadde knelt for å vise underdanighet overfor den samfunnsødeleggende  Black Lives Matter-bevegelsen (BLM) og fortsatte å fly rundt en stund inn i kampen.

Spillerne i Premier League bærer siden sesongen ble gjenopptatt på onsdag slagordet «Black Lives Matter» på trøyene, hvilket også er navnet på den jødisk-organiserte protestbevegelsen som blant annet finansieres av jøden George Soros.

I en uttalelse vektlegger ledelsen for Burnley at hendelsen «ikke på noen måte representerer klubben» og at de kommer til å samarbeide med myndighetene for å identifisere de skyldige.

Black Lives Matter representerer derimot den antihvite klubben Burnleys politikk:

Burnley fotballklubb fordømmer sterkt de ansvarlige for handlingen med flyet og det krenkende banneret som fløy over Ethiad Stadium mandag kveld. Vi vil være tydelige med at de som er ansvarlig ikke er velkommen til Turf Moor.

Klubben skryter også med at den har funnet en samfunnspris ved at de har samarbeidet med «alle slags kjønn», religioner og trosoppfatninger og at de er motstander til alle former for rasisme. Med det gjelder åpenbart ikke svart rasisme, som de uttrykkelig støtter både med sine trøyer og ritualer.

Vi står helt og fullt bak Premier Leagues Black Lives Matter-engasjement og, på linje med andre Premier League-kamper som har blitt spilt siden Project Omstart falt våre spillere og personale villig på kne ved avspark i Manchester City.

Vi ber reservasjonsløst om forlatelse til Premier League, til Manchester City og til alle de som hjelper til med å fremme Black Lives Matter.

Foto av banneret som ble dratt av flyet.

Les også:
«Den internasjonale minnedagen for ofre for slaveri, og den transatlantiske slavehandelen»
FILM: Et opprør mot vår eksistens
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er bra å se opp i all elendigheten som foregår i verden.

annonym
annonym
2 år siden

ingen av dem knelte for jentene i rotherham, ingen av dem knelte for de tre som ble drept i reading av en libisk terrorist i helgen, man city eller man united knelte ikke engang for barna som ble drept av en muslimsk terrorist i deres egen by på ariana grande konsert.

No White Guilt
No White Guilt
2 år siden

Herlig utført. Hvite må reise seg før vi blir totalt overkjørt.