Hjem Nyheter Norge Forskere innrømmer: Breivik mangler reelle tilknyttinger til «ytre høyre»

Forskere innrømmer: Breivik mangler reelle tilknyttinger til «ytre høyre»

7

FORSKNING Forskningsfunn vedrørende uttrykt støtte for Breivik fra det «ytre høyre» understreker at terroristen har ingen reell tilknytning til pro-hvite individer og organisasjoner.

Skjermbilde: Universitetet i Leiden

I en nylig publisert forskingsartikkel innrømmer Lars Erik Berntzen og Jacob Aasland Ravndal fra Senter for ekstremismeforskning (C-Rex) at terroristen Anders Behring Breivik aldri har blitt møtt med bred støtte fra det «ytre høyre», spesielt med hensyn til pro-hvite grupperinger. De eneste unntakene er enkelte russiske grupper og ekstreme subkulturer på internett lokalisert i USA.

Artikkelen inneholder betydelig empirisk evidens for det vi alle allerede vet, nemlig at pro-hvite holdninger og organisasjoner som Motstandsbevegelsen faktisk beskytter unge hvite menn fra å synke ned i den typen håpløshet og psykisk lidelse som har ført til de ytterst få tilfellene der hvite menn har begått meningsløse voldshandlinger. Det finnes intet bevis for organisert pro-hvit terror i vesten eller noen andre steder. Selv på Wikipedia drukner de ytterst sjeldne dødsfallene som kan knyttes til «hvit makt-personer» i et hav av blod skapt av andre ideologier.

Stigmatiseringen av folk og grupper med pro-hvite holdninger av det nyliberale regimet, løgnmediene og akademia har ingen basis i empiri. Det pro-jødiske nyliberale regimet er i seg selv ekstremistisk og engasjert i en brutal klassekrig mot arbeidende hvite nordmenn ved å importere solariditets-destruerende rasefremmede og promotere anti-familie og kulturelt ødeleggende ideologer som LHBT, med det formål å skape populasjon så heterogen, inkoherent og uharmonisk at fullstendig kapitalistisk konsolidering av makt og ressurser hos en minimal nyliberal elite endelig vil bli en realitet.

Forskere må heretter eksplisitt skille mellom lovlydige pro-hvite borgere og organisasjoner som Den nordiske motstandsbevegelsen og det lille antallet mentalt forstyrrede hvite menn som begår en ubetydelig brøkdel av terroristhandlinger. Det finnes ingen tilknyttinger mellom oss og disse, og vi har nå empiri som beviser det.

Les også:
Terroren i Norge: Gjerningsmannen en sionist?
Dagens video: Sionist-terrorismen i Norge

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
7 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Harald Feide
Harald Feide
11 måneder siden

Det mediene ikke vil at du skal vite om Breivik:

  • Tilhenger av FRP (et integreringsparti)
  • Fan av Churchill og Max Manus (kjempet mot Tyskland og nasjonalsosialismen)
  • Hatet Hitler
  • Kristensionist og pro-Israel (wow, veldig anti-semittisk!)
  • Pro-homofili
Andreas B
Andreas B
Svar til  Harald Feide
11 måneder siden

Ok? Hvorfor gjorde han det han gjorde da dersom han var sionist? Falsk flagg operasjon?

Harald Feide
Harald Feide
Svar til  Andreas B
11 måneder siden

En faktor kan vel ha vært at AUF var pro-Palestina og kritiserte Israel i partimøtene på Utøya (se bilde i følgende artikkel)
Støre: – Palestinerne er i stand til å styre egen stat – VG

Roy Vey
Roy Vey
11 måneder siden

Breivik var en S I O N I S T.
Det eneste miljø han hadde tilknytning til var andre pro-jødiske miljøer som Frimureriet, Norwegian Defence League og Fremskrittspartiet. Hans manifest vitner også om dette tankegods.

Hvor ofte har media og AP-tilhengere rettet seg mot de miljøer han faktisk kom fra og delte tankegods hos? Og hvorfor i huleste snakker de om oss når de snakker om Breivik?

Hva han senere har gjort av skuespill er irrelevant for fortidens ugjerninger.

Roy Vey
Roy Vey
11 måneder siden

Helt klart kan man tildels dele visse synspunkter med pro-jødiske kontrajihadister i blått hus, og det samme gjelder rødt hus. Vi er dog hverken sionister eller kommunister, vi finnes ikke på høyre eller venstre av dagens politiske akse, vi står ikke i blått eller rødt hus, vi er ikke blant den politiske mafia som har regjert i Norge helt siden etterkrigstiden, etter at nasjonalismen tapte krigen mot disse globalister. Vi er den tredje vei, og vi står i opposisjon til disse globalister.

Sist endret 11 måneder siden av Roy Vey
Haraldsson
Haraldsson
11 måneder siden

Var han ikke også bifil? Ihvertfall var han forfengelig og hadde vel diagnosen narsissist, som Manshaus vel.

Tom Hauge
Tom Hauge
Svar til  Haraldsson
11 måneder siden

skal ikke se bort fra det. Manshaus var ihvertfall utvilsomt bøg ettersom han har hatt kjäreste forhold med flere gutter tidligere